Quantcast
Jump to content

PreCentral: Fix stuck email, part deux


News Reporter

Recommended Posts

Email - refreshWhile email on webOS has been known to have its share of issues, from the annoying

link hidden, please login to view
or a any more messages, webOS 2.2.4 on phones or webOS 3.0.5 on the TouchPad has been pretty much problem-free.  However, this writer's Pre3 has been seeing almost daily situations where the email app just continues to work (as seen by the non-stop rotating dots around email count on the top-right) and while no error message appears, neither does any new email.  The good news is that unlike the other issues mentioned above, this one has a simple fix that just requires a . A Luna restart is not enough to fix this, instead you will need to perform a full Device Restart or cycle the power completely off and then back on. Wait the few minutes for your device to load back up and your email should be working again. 

 

mf.gif


a2t.imgiDclo77kvB0

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By David Daul
      My magic remote and my Roku remote stopped working for turning off power so I performed a factory reset after troubleshooting to get the remote working.  I am now stuck at the 1st screen of the Factory Reset which says "Press the OK Button(wheel) on your remote."  Well... this really stinks because the remote doesn't work!!!  I have tried a USB mouse, a new magic remote, other LG Remotes with no luck.  I have also tried using the button on the bottom of the tv.  And, I contacted support which was just an exercise in redoing everything I had already tried... No Luck!!
      This is a Nano Cell 55NANO81ANA which is basically just a big brick now since I cannot even use any of the inputs.  Does anyone have a trick for getting past this initial screen???
      Thanks for the help.
    • By Tom S.
      New user to the forum!  
      My TV is an LG OLED 65B6P, which was working fine until a few days ago, when the magic remote pointer and OK button stopped working (was getting message that Bluetooth needed to be initialized).  After making the mistake of calling product support, they had me do a factory reset, but that didn't fix the issue, and only made it worse, as now I can't proceed from the "Start Up" menu as I can't click the OK button.  I'm dead in the water, and have even tried this with 2 different magic remotes!  I've tried the pairing and unpairing suggested on numerous support sites, and can't get anywhere with this.  Can't even find an LG service center in the Boston area.
      I also have a Harmony Ultimate remote, but that likely won't help here, as I can't get the "OK" button assigned in the TV's current state.
      Any help is appreciated!
    • By has66
      I have problems with an old TV (42LB630V-ZA); the TV is working fine after start complete
      but it doesn't start completely always; it display the logo and don't finish the boot
      after multiple tries it starts and working fine until next start
      is it posssible to re-write the software? now is at the last firmware available for this model Version 05.05.75
      is here somebody to advise me how to get this resolved?
      the local suport for lg is unable to resolve (I am wonder if they understand it or don't want to do it)
      thank you
    • By Vincio
      LGE6 TV settings menu won’t open. Any settings just say loading when you click on them. I.e. picture mode, aspect ratio, and all settings
       
      this TV has done this before but it somehow fixed itself after a month. I’m wondering if anybody knows how to correct this problem with the settings menus stuck on loading.
    • By Kingfamily
      My remote and tv were working perfectly fine until my power button wouldn’t turn my tv off. Every other button worked except the power button so I changed the batteries and nothing changed. So then I pressed the home and back button thing and it de-registered my remote. So when I press ok to re-register my remote nothing was working on the remote at all. The power light still turns on with every button I press but will not connect back to the tv. So I then download the thinkQ app and oroceed to reset my tv. Which was probably the worst mistake I could make because now my tv is stuck on “press the ok(wheel) button on your remote” and cannot detect the remote what so ever. I keep calling customer care but they keep telling me to buy a new remote which I don’t think is the problem since it works on my other lg tvs in the home. I’m stuck with a tv that won’t display anything but press ok(wheel) button on your remote. 
×
×
  • Create New...