Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Mike

Pixi Plus Bluetooth issues

Recommended Posts

has anyone had issues with their Palm Pixi Plus bluetooth? I have a headset that worked great on my Palm Pre but not so good connected to my Pixi Plus. People can't hear me as well...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Network connection issues. LG Content store doesn't connect.

      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans. It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me. Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly. I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router. My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!! My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load. I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones. Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!  

      By akhil7j, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 3 replies
      • 659 views
    • Question: Pop up messages on TV:wired LAN disconnected, then Network connected

      For the past few months I am getting intermittent pop up messages on my TV. 1st one says Wired LAN disconnected, then another message pops up and says Network connected. I have been calling my cable carrier Spectrum and Techs have been here and can't find problem. Also I went to check my wifi on my TV and my user name and connections aren't showing up all of a sudden. This TV was just purchased May 2017. What is going on and how to resolve!!

      By Carolyn Steinberg, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Question: Default audion output-->Bluetooth device

      Hi, Is there any option to have a Bluetooth device as the default audio output on TV startup? I have an external BT speaker and I want it to work on TV startup...

      By Sujaz, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Question: Hi people

      I have a problem with my LG webOS TV lf630t...whenever I try to open an app I reaceive a pop up messages...application has not been installed..Try again..my Wi-Fi is strong..

      By Victor Oure, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 2 answers
    • Question: My WiFi is connected but I cannot use my apps

      we just recently got WiFi and it's connected to the TV, at least it says it is,, but I cannot get even the content store app to open. I thought the firmware might need to be updated but it tells me it's 'unable to check for updates' but my WiFi says it's connected! my software version is 03.15.55

      By Beth_ann, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
  • Similar Tagged Content

    • By Vishwanath S
      I have a TV Lg49lh600t which was bought in 2006 and I was able to connect to any Bluetooth speakers including non lg speakers, but subsequent updates have left me with no option now, including sound sync is missing. How can I enable the Bluetooth feature now on my tv... please help how to get on to service menu and enable the same 
    • By Eduardo Andrés Muñoz Castro
      Hey everyone
      Im trying to conecto to my 55UJ7500 with WebOS 3.5 a pair of bluetooth 4.1 heaphones. My idea is have them playing the tv audio at the same time to use with a friend.
      Im able to connect both but only listen in one at the sane time.
      I dont know if there is any confuguration to do this or some other alternative
      Thanks =)
    • By DenisD
      I have a 43LJ5500 and want use headphones while watching the TV. There is no 3.5mm Port. I can get to the Sound Out menu but it won’t fine the LG Tone wireless headphones that I just bought for this purpose. Am I just missing something, or does this TV not support wireless headphones?
    • By Wigo
      My LG 55" UJ630v , WebOS version: 03.60.15
      When using Home Audio system, and streaming TV sound to audio system via bluetooth, there is always sound lag (lip sync delay)... 
      i failed to find any setting for sound/audio speed to be able synchronize audio with TV.
       
      Please advise.


×