Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Sign in to follow this  
NewsDummy

PreCentral: PreDoodle - Pump it Up

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Forum Topics

    • Question: Surround Sound Won't Work!

      I have an LG tv running webos 04.70.45 and I try to connect it to my home theatre system, which is set up for surround sound, but it's only giving dual channel audio rather than 5.1 surround sound. And when i check in settings the option for surrund sound is greyed out, as if it's not possible, has anyone else ecxperienced this issue?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Multi View and video streaming app on tv

      Does multi views allow for one viewing box to be an input while the other is a video streaming app on the tv itself? And if so how do you select the streaming app?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: UJ701V - no multi-view option

      Hi! I just bought LG UJ701V, don't find it on US site model list, so probably it has a different name in other countries. http://www.lg.com/pt/tv/lg-49UJ701V Tv has webOs 3.5 (3.7.0-57312), and I was expecting to have multi-view, searched every where and just found on a compare site that this model doesn't have this. Is there any way to change webOs version to have multi-view available? or any other trick! Thanks

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: "Read on device" don't work properly

      Hi everyone, It seems that the Window command "Read on device" don't work properly with My LG UH661V. The problem: Once the video start, it will just stop and get back to main menu after a minute or so. If I try to change the video timeline, it stops immediately. But it seems to only happen if the file content isn't longer than ~30 minutes. Minor issues: With AVI files and MKV files, the timeline just don't work. Trying to change the time just result in an error message on the TV. Other points: The WebOS is up to date. Windows OS is Windows 10, up to date too. Tried to read on Xbox One and a Samsung TV, and it works just fine. Only happen with LG TV. Any thoughts on this? Thanks !

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: How do I make all sound inputs equal?

      When I switch from cable to xbox or another input, the sound levels aren't equal.  So I maybe have to turn the sound way up for one device and when I go to the other device, it is blasting.   Shouldn't the tv recognize when I turn down (or up) one input source that I don't necessarily want to affect another one? Am I missing something?  I haven't found anyplace to adjust those levels.  (nothing on the tv and nothing in the cable box, for instance.

      in LG webOS Smart TV Questions



×