Quantcast
Jump to content

Debug mode is not working in webOS IDE


Recommended Posts

Hello Team,
Debug mode is not opening only, please help me, how to resolve this problem.
While I debug the application, I'm getting the error and I have mentioned the same in below.


21/04/21 10:09:50 am : [Launch] Application Debugging - http://localhost:40251/devtools/devtools.html?experiments=true&ws=localhost:40251/devtools/page/24C9FDB6-F555-BF50-69F2-AB28FCF5071D
21/04/21 10:09:50 am: [Launch] ares-launch ERR! uncaughtException TypeError: Bad argument
21/04/21 10:09:51 am : [Launch] Caught exception: TypeError: Bad argument

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By turtuv
      hi guys, I have an LG CX65 bought a month ago. it's already happened two times that while I was watching a normal TV channel the fireworks screensaver kicked in. After the first time I did a reset of the TV, but it happened again today. Someone has experienced this issue? If could be useful to know, I have an Xbox series x, a ps5 and a soundbar connected respectively to HDMI port 1, 2 and 3 and the consoles always stays in sleep mode. they works great, no problem at all, and the hdmi cables are brand new.
      the first time the fireworks kicked in while a was watching a news Channel i has only the soundbar and PS4 connected tho.
      I hope you can help me out
       
      Inviato dal mio SM-G965F utilizzando Tapatalk
       
       
    • By RobLGSucks
      Hi,
      I have an LG OLED55B7A that has been rebooting randomly ever since I updated it to webOS 6.00.05 about 6 months ago.  I have noted there is a new webOS version 6.00.20 available.   Has anyone here had the same rebooting problem, and if so, did the latest webOS correct the issue?
      In general, my setup has the LG tv doing as little as possible - it is simply a display for my Roku box via my AVR, as the TV's interface and apps slowly became completely unusable about a year after purchase.  So, no ethernet, no WiFi, all services turned off, etc., and this helped with all of the performance issues, except the rebooting. 
       
      @ LG :  if you ever read this - you have done a TERRIBLE job of managing the software on these TVs.  webOS started off as a real alternative to all of the external set top boxes, but now, I will *never* *ever* buy another LG TV again, and I tell everyone I know to avoid them.  Worst product management in the consumer electronics industry in the past 10 years.
      Thanks fellow sufferers for any tips.
      Rob
    • By ken 43
      I have an LG UJ6200 that has worked fine for several yrs.  and last night I decided to update it from 5.8.03,    I believe to the latest version,   6.04,     I think.
      Every thing is working except for one website that is my favorite.     Prviously I was able to play all streaming video content but now when I try to play a video on the site I get a message:     content cannnot be played
      error code 232011.
      Very frustrating as this is one of the reasons I got the tv in the first place.
      Don't know why this is happening and dont' see a way to go back to the previous update.      
      Would doing a factory reset bring me back to the original operating system setting or just keep the newest update in place?
      Also,   I notice a lot of new user agreements that I probably didn't pay attention to before and didn't agree to.     Is it possible that my not checking the boxes to agree to all the agreements,  that seem pretty invasive to me,  
      is preventing some content from playing?
      This hasn't affected Netflix,  or regular you tube videos,  by the way,  so not sure if my not agreeing to all the user terms is the issue.
      Any help is appreciated.
      Thank you.
    • By Azrina
      Dear sir,
      we just subscribe tm unify, we try find [email protected] app in LG smart tv. Unfortunately the app no in LG store. I try update still can not. How can you help to add the app.  I very appreciate if your side can help. Thank you

×
×
  • Create New...