Quantcast
Jump to content


  • 0

Youtube App will stop playing/loading after a few videos


Question

Since a short while (maybe 2 weeks), the youtube app seems to have issues.

I can only play 2-3 videos consecutively, before it stops loading even the ads that come before each video, black screen only.

Funny enough, sometimes I am not even able to turn the TV off when this happens.

 

I already tried:

- Logout and back into my youtube acc.

- Uninstall the app from WebOS, turn TV off incl unplug power for 1+ minutes, reinstall the app.

- Reset the TV to factory default, reinstall everything.

 

Other apps work like a charm still, eg Netflix, Plex, other web based TV providers for local channels.

Youtube App used to work just fine for me, I would assume it has to do with a recent update.

 

For info, I am on a OLED55B7V

I also am posting a similar help request to the Youtube Forums.

Thanks for your help!

 

BR

Link to post
Share on other sites
  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I've been having sluggish YouTube lately as well.  A video will start and then the spinning busy indicator and a long delay.  I found that just disabling the internet and then reconnecting fixed it for a while.  I am connecting wirelessly, fwiw.  The internet provider switched from 100Mbps to 200Mbps and I thought somehow the change in speed might have screwed up the app.

Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By cb4332
      Hi guys, I have an older received (Arcam AVR300) that only support optical input, so I was able to add it manually via Connected Devices, and can control the volume and mute, however I can't turn it off quickly (can only do it via the "..." button and selected sound bar and then power). This work, but is it possible to map this to lets say the top box on/off button or even some other button? Maybe even some cable I would but to make this work. The old remove is dead so I need a way out and the receiver is old and I don't want to keep it on always. Thanks
    • By Paul777
      I have just purchased a brand new 65" LG Smart TV, It was to replace my old 50" LG Plasma which was about 15 years old and not a smart TV. I turned on the TV for first time set up. The old TV picked up all the digital stations perfectly. but the new TV was missing most of the channels and the ones I did get were breaking up, unwatchable so I retuned the aerial. This time it got even fewer channels and the ones I got said " no signal " so, no picture, no sound. I tried the old TV with the same aeriel cable and all channels ran perfectly. Put the same cable into new TV, retuned it AGAIN and got the same result, no working channels. I had advertised the old TV for sale. It is now sold so I ended up having to go out and buy a set top box just to watch TV after paying £699 for a brand new TV. Seriously not impressed.
        Problem number two. The reason I bought the TV is to stream my collection of movies from my Windows 10 desktop PC. Turns out my new TV that wont let me watch TV channels doesn't have screen share installed. MY PC and TV are connnected to the same wireless network. When I click on " connect to a wireless display "  my LG TV shows up as connected in "other devices " but as Screen Share is not installed on my TV I cannot stream content.  If I had an Apple device I can use Air Play but I cannot abide Apple.  TV Cast LG works with Android but my movies and music are on my Windows 10 PC. I dont even have the option to download Screen Share from LG's online appstore, it isnt available.The only option I can think of is to buy a Chromecast which means after spending £699  and having to go out and buy a set top box, I'm gonna be out even more money. I wasreally impressed with my old LG TV. I just wanna take a sledgehammer to this one but cant because I have already spent too much money on it. 
      PS I also spent half aday trying to register the warranty online which your system wouldnt permit me to do but after several hours on the phone I finally maaged to do so. That was Friday 8th of May but when I logged onto my account today it told me I have no productts registered. YESI HAVE. I EVEN TOOK OUT THE EXTENDED WARRANTY !!! I will never spend another penny on an LG product and I will never recommend LG to anyone so long as I live. 
      CAN SOMEONE PLEASE TELL ME HOW TO CAST FROM A WINDOWS 10 PC BEFORE MY HEAD EXPLODES, thank you.
    • By alizadeh
      Hi, 
       
      I was tying to change the settings on our LG TV to enable it for HD channel reception. We found instructions on the net to configure the "area option" in the hidden menu, however, they did not work. So, we thought that we need to change the country group to be able to receive the HD channels. Although we could not change the "country group code" from 20 to an arbitrary number, we change it to 10. After that, we have not been able to change it anymore. It is struck there. I know this is ridiculous, but an LG TV expert who is working in LG customer services told us that I could not change it either and we need to replace the IC. I shocked why with a simple change in one of the TV parameters, everything is got complicated. 
       
      In details, here is the picture of the parameters currently set on the LG TV with the model number of 49LH549V-TD: 
       

       
      Please tell me why I could not set the "country group code" to 20 once again? It is gray meaning that is unchangeable. Any ideas will be appreciated.
       
      Best regards 
      Alizadeh 
       
       
    • By Matt545322
      Hi,
       
      I purchased an LG OLED55BX6LB yesterday and noticed that when signed into the Youtube app, I'm still getting ads displayed despite it showing 'PREMIUM' on the app. Not a massive problem as I can just watch Youtube via an nVidia Shield, which doesn't show ads as expected.
      Still, it's annoying. Is this a one-off, or do others have the same issue?
    • By bingelja
      I love the Art Gallery feature so it would be AMAZING if you could configure one of the Art Gallery sets as the screen saver fo rthe TV.
       





×
×
  • Create New...