Quantcast
Jump to content
  • 0

OLED65B7A suddenly has strange pixelation on WebOS interface and app interface only


JigB

Question

As of a few days ago, my OLED65B7A started showing strange pixelation on the WebOS UI. My Directv that is plugged into the HDMI port shows just fine but using the WebOS UI to scroll through apps or look at the settings, or even inside apps like Netflix or Prime, etc., the strange pixelation occurs (once a Netflix/Prime show starts, it's fine). It's as if the front interface layer or something is broken but not the main viewing screen/area?

Does anyone know what is going on? I've reset the TV to initial settings and ran the Pixel Refresher.

Pictures attached.

20201216_201609.jpg

20201216_201722.jpg

20201216_201846.jpg

20201216_201653.jpg

20201216_201627.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Guy Madison
      Where do I go about reporting issues with webOS? I contacted tech support but their best answer was unplug the TV and plug it back in, well that's not a real fix.
      I worked on Mac OS X for 15 years in the kernel and client layers and I have found a number of issues with webOS along with reproducible restart conditions. Ideally I would like to make it a better OS as it affects me directly as a user... and I tend to own products for a long time.
       
    • By Bevb
      I have a NANO91ANA LG TV connected via HDMI to a Yamaha RX-V677 Receiver. Normally when I turn the TV on it also turns the receiver on and I can control volume via the LG remote, whether it is an app on the TV or from another device connected to my receiver (Apple TV or cable box). Now the receiver is not turning on and ARC audio is not working. I think there may have been a software update the other day, but I'm not sure. However, everything was working properly until last night. The last time this happened it seemed to correct itself (it seems to be kind of sporadic), but this time it did not. I do not know what to do to correct this, but it is a major pain as I'm now having to deal with 4 remotes, plus I can't get sound out of my surround speakers when using an app on the TV.  Any suggestions would be appreciated.
    • By PureChaosX
      As the title sort of says, whenever I rename the HDMI inputs on my new TV, they seem to reset at random. Sometime's they've reset when the TV is put on standby mode for several hours. Other times, I've noticed they've reset while the TV is still being used. I always end up renaming them in the morning, and eventually, they've reset themselves back to HDMI 1 (Xbox One X) and HDMI 2 (Elgato Capture). 
      Sometimes, only 1 of the names reset. Other times, they both reset.
      Does anyone have any ideas as to why the names keep resetting? TV off or on, it doesn't seem to matter. Any help would be great!
      Please and thank you!
    • By RobLGSucks
      Hi,
      I have an LG OLED55B7A that has been rebooting randomly ever since I updated it to webOS 6.00.05 about 6 months ago.  I have noted there is a new webOS version 6.00.20 available.   Has anyone here had the same rebooting problem, and if so, did the latest webOS correct the issue?
      In general, my setup has the LG tv doing as little as possible - it is simply a display for my Roku box via my AVR, as the TV's interface and apps slowly became completely unusable about a year after purchase.  So, no ethernet, no WiFi, all services turned off, etc., and this helped with all of the performance issues, except the rebooting. 
       
      @ LG :  if you ever read this - you have done a TERRIBLE job of managing the software on these TVs.  webOS started off as a real alternative to all of the external set top boxes, but now, I will *never* *ever* buy another LG TV again, and I tell everyone I know to avoid them.  Worst product management in the consumer electronics industry in the past 10 years.
      Thanks fellow sufferers for any tips.
      Rob

×
×
  • Create New...