Quantcast
Jump to content
  • 0

Can't display Youtube's Auto-generated Subtitles via Airplay?


LG 55UM7300

Question

I am a LG 55UM7300 user, usually using Airplay.

I can watch Youtube's CC subtitles but Auto-generated one. 

Got disappointed.  The great majority of  Youtubes are on  Auto-generated one, not CC.

 I really want to watch Youtube with Auto-generated subtitles.

I found out that Chromecast can display it, so Why not via Airplay? 

 

ps.  Even CC subtitles are displayed at weird position when via Airplay, not in the middle but left side.

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Dinky
      Hi all
       is there a way to view content from my own channel in Youtube? Much of my own content has the ‘unlisted’ or ‘private’ attribute and will not appear in search results, so I need to be able to go to my own channel and sekect the video from there, but that seems not to be possible. Or is it?
    • By Virus17
      Hi all, I have this 4K LG 49UF772V TV which has had this issue since I bought it second hand and I'm wondering if anyone has any idea how it can be fixed as I am looking to sell it.

      The issue: On the LG menu and main home screen + sub menus and programs such as Netflix, there are black squares all over the display which makes it impossible to use. However, the TV works flawlessly when using the display with a HDMI device connected.

      I suspect this could be either a software issue since there's no physical defects with the display itself. The TV has the latest software update running (04.06.25). I've attempted to reflash it and downgrade it but I haven't managed to find a way to do it.

      Also note that only 1 of the 3 HDMI ports work. The other two gives no output when a device is connected.

      I have also carried out a factory reset and this has not made a difference.

      I have attached a short video showing the TV connected to chromecast and the display working as expected and then pressing the settings button yields artifacts/small black squares. + some pictures showing this.

      Thank you in advance! 
      LG_49.mov


    • By Gabb
      Hi all!
      I'm wondering if there is a way to have the subtitle name on the tv osd when activating.
      I have several video file with many subtitle tracks embedded and each one with a name. When I turn on subtitles I can browse the subtitle tracks just by number and not name (in this moment I have a file with 13 different subs lunguage, can you imagine how long I take to find the right one? 😂)
      thanks for any contribute.
    • By Moisés Alexander González Maucó
      The app doesn't appear on the Content Store. Maybe a region problem?
    • By NaveenKumar88
      Hello,
      I've new to this forum. I recently purchased an LG Oled B2 65 inch and it is connect to Yamaha RX V581 av receiver which supports dolby atmos.
      I am trying to play movies which has lossless Dolby atmos audio via LG's media player. My avr is always showing DD+ 5.1 and doesn't show atmos at all.
      Appreciate any help from member. Sorry If this was already discussed as I'm new to this forum.

×
×
  • Create New...