Quantcast
Jump to content

no audio when increasing playback speed on browser on any player


Recommended Posts

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

On 3/19/2020 at 11:21 PM, Saad Zaman said:

On any website - when i increase the speed of the video, the audio stops

Tried this on many sites. including Youtube , Dailymotion, openload etc 

I believe this behaviour is by design, because the audio stream would be unintelligible gibberish at other than the normal speed. I think if you try this on a PC or Laptop using the same sites or players, you will get the same result - no audio output until you go back to normal speed. Most folks use the "higher speed forward" as a skip forward, and would not normally expect any audio anyway.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By sashank
      Subtitles aren't appearing for certain shows(eg. Big Bang theory).NO option to change audio language,video quality. Certain shows are like watching snapshots at 10s interval(check Homeland). Cricket matches are having slow frames per second although i have good bandwidth and fps on my tv(LG UJ652T).  NO VIP option also.
       
       
    • By Dhigufaru
      My TV LG 43LX761H model goes blank screen with screensaver after 1 hour while it is on web browser. 
      Anyone have any solution for this? I tried to update firmware but the software is not available in any of the LG TV Support Sites.
      Thank you. 
    • By Guy Katz
      this one blows my mind and I dont get how no one complains about this every day
      the built in player by LG does NOT play loseless audio an can NOT pass it even via eArc !!!
      the TV HW is fully capable of doing this. as an example, if you plug in an nvidia shield where the shield is the player, connect the shield to the TV via HDMI and another HDMI to the eArc straight to supporting a supporting eArc component there are no issues... its the LG Built in player that does not support it !!! 
      I bought my TV with eArc exactly to be able to use the built in player (connect to a NAS with my media) and enjoy Atmos. 
      LG, please fix this historical fiasco. its unacceptable!
      thanks for reading...
    • By lsaadeh1
      Hi all,
      I'm having issues with my lgtv and receiver (Sherwood RD-6506) when turning on my lgtv.
      If I unplug and replug my hdmi cable in it works again but won't start working on its own!
      I've tried disabling quickstart+.. not sure what else I can do...
      TV: OLED55B8STB
      Firmware: 05.40.26
    • By [email protected]
      I have a couple of LG OLEDs in shared spaces, with external speakers, one via optical and the other via analog jack (confusingly named headphones). Whenever bluetooth headphones are used and then disconnected, the TV reverts to "internal" terrible audio. For non-technical people this is permanent. Do I have to train everyone to select the device from the long list or can I set a default?
       

×
×
  • Create New...