Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Stella artois

Local Search Only

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By Rukmaj Chandavar
      Hi All,
       
      I recently bought a LG Smart TV with WebOS (42LB6500) and would like to connect to my external hard disk connected over network. Here is how my home network and devices are setup.
       
      I have a high speed broadband that comes to my WiFi router (D-Link DSL 2750U) with USB support for External HDD. I have connected my Seagate Ex.HDD to this router and I am able to access the drive over WiFi on my smartphone and computer using the network path \\192.168.1.1\... Once connected I am able to use it similar to any mount location, i.e., read/write files, play media, etc., I want to do similarly with my TV, I would like to use this connected Ex. HDD as any other location and would like to achieve following two things at the least without any additional hardware Play media files on this HDD (very very important) Use the HDD as recording device for timeshift/live pause feature (important)  
      Any help in this regard would be greatly appreciated.
       
      Regards,
      Rukmaj
    • By LG user 42LB6500-TH
      LG 42LB6500 is having trouble with display. Fire TV stick, prime video and set top box video are not getting displayed and only audio works. It looks like this is a software issue (current version 05.05.55) and I am not able to fix it by updating software to 05.05.70 via internet (image below) or through usb. Please advice.
       

    • By Peter Sjostrom
      Hi everyone!
      I have an  LG - 43" Class LED HD Smart webOS TV (Model 43UM6910PUA). 
      I keep all my videos stored on an external hard drive. When I connect this drive, a SEAGATE Expansion Portable 2TB External Hard Drive HDD (Model STEA2000400), to the USB port (back, side) and go to thumbnail view all I see are generic folders with the titles I have given to them. I do not see any of the  "folder.jpg" poster/cover art images which I have in included in every folder together with the video(s) themselves. Why are these folder.jpg images not showing up in thumbnail view? I have no problem on other (older) televisions I have (none of which are LG however). Am I doing something wrong? I have contacted LG support both via email and online chat but have unfortunately not been able to get an answer from them.
      I have included an image of the what I mean by generic folders in thumbnail view (see below). Thank you!
      Peter 

    • By Noel Walker
      When trying to load the Plex app on an LGWebOs smart TV, app says :-
      CHECK NETWORK CONNECTION    Error CODE : -337
      This may be a temporary issue. 
      Please try again later. 
      (RETRY)     (EXIT APP)
       
      Firstly my network connection is fine. Netflix and YouTube loads and runs just seamlessly. This has only been happening in the last few months If I (RETRY) after a long wait sometimes it connects and loads correctly or I get the same error again. I have tried other Plex clients on my home server and they work just fine.  Specs:
      LG OLED65C8PTA TV running Web OS 04.10.15. LG Plex client app is version 2.1.6 from Sep 2016 Plex server is on my QNAP NAS and at version 1.13.5.291 from Sep 2018. I guess my question is, if the LG Plex client app hasn't changed since 2016 and my Plex server is working for other clients, then what is going wrong?
      Cheers
      Noel
       



×
×
  • Create New...