Quantcast
Jump to content

Fixed Disney+ Hang Issue OLED55B6P-U


Recommended Posts

Since launch in November, struggled to watch Disney+ on OLED55B6P.   Spent countless hours researching online and verifying home network setup.   Finally came across a note in a recent post for a different, yet similar issue regarding NetFlix involving disabling "Quick Start" in the TV settings - General.   Once disabled, Disney+ plays successfully with no hangs!  Worth a try if you are experiencing hangs while trying to watch Disney+.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By Edgar Corona
      I have a 55" smartv, i'm having problems with Netflix app, anyone knows why, i can't open de app, everything after and update send it by the tv..
    • By Matan Faragi
      Hi,
       
      I'm not sure its the right place but at any case i will describe my issue here and maybe you will be able to help:
      Recently I bought a a TV and a sound bar, and i have some issue from the moment i get the TV.
      TV model - LG 55LB679Y with latest firmware version i have at my country (Israel) - 04.30.16
      SoundBar - LG NB4540
      the TV connected to sound bar by "wireless simplink" feature 'LG TV' and TV connected to My Wireless router.
      every 5 - 15 minutes, i have sound drops / Cutoff / stooped / Interruption, seem like the TV loose connection to sound-bar for few seconds or something similar, it's happen from any AV source im using HDMI, USB...
      and the local re-seller replace the sound-bar to a new one (same modal off course) and i didn't help.  
      i have try to troubleshot the problem in the last few weeks - but didn't succeed to solve it, and also the support / costumer service didn't have solution for this.
       
      some steps i take when troubleshot this issue:
      * different wireless configuration on router -  different channels, SSID, Security - issue still persist.
      * another wireless router - issue still persist.
      * working with optical cable to sound bar - just for testing - working ok, but i need the wireless feature working this the reason i bought sound bar and TV from the same manufacturer.
      * disconnect the TV from wireless network - looks like it's working ok, but didn't had chance to test it for long time.
       
      from my point of view looks like it's issue with wireless device on TV not able to to work in parallel with soundbar and wireless network for some reason, It could be caused bysoftware issue on WebOS or Hardware issue with this TV model.
       
      I really hope you be able to help me or throw some light on this case.

      Kind regards,
      Matan
    • By Fabulos47
      I have an Onkyo TX-NR6050 connected to a LG OLED77C2PUA using a high speed HDMI cable.
       
      When the TV is tuned on the Onkyo comes out of stand-by mode. The volume control on the LG remote is able to raise and lower volume control on the receiver.  The LG has a connection to the Onkyo but the LG is not passing any data.
      If the receiver is out of stand by mode (by either turning the receiver on first or turning the TV on --> off --> on) then there is a data connection and sound can be heard.
      The issue seems to be in the timing of the handshake between the two devices. The LG has no problem turning on the onkyo but whether the data connection is established is based on the receiver being out of stand by mode first.
      I tried everything found on line from changing HDMI connection type form Auto, PCM, and pass through. I have tried disabling the quick start from LG setup.
      It is very annoying considering the amount of money invested into a setup that is suppose to be eARC 2.1.  I should not have to use the home theater remote.
      Any ideas?
       

    • By rupy911
      Good evening everyone, Since yesterday I have a problem that is driving me crazy. I have the smart TV in question and I can practically no longer see any content from any platform except YouTube, let me explain. If I open Netflix I see everything correctly but when I launch any content the TV loads up to 20-25% then gives me an error stating that that content cannot be played. Same problem with Disney+, the app tries to load any video then gives me an error, try again, same thing with Amazon prime. Basically only YouTube works. I'll list what I did: - Fully updated TV, fully updated apps - I unplugged and waited, nothing - I reset to factory settings, nothing - I changed 3 different networks, two wifi and one wired, changed 3 different DNs, inserted manual IPs, put back DHCP, nothing - I uninstalled and reinstalled the apps, nothing. The network works because the TV runs all the tests and is connected stably to my fiber. It's a problem that not even LG support can tell me about. I don't know what to do anymore, all that remains is to think of a firmware/hardware problem. Can you give me some advice? Thank you Roberto
×
×
  • Create New...