Quantcast
Jump to content
  • 0

Gallery not working


Mark Nicholas

Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Alex
      Starting a topic on US deals on LG webOS TVs for Black Friday this year. Please post anything you see coming out.
      Great place to keep an eye on as ads come out: 
      link hidden, please login to view
    • By jstnard
      TV's a UK7700PUD. I've scoured the settings, but can't find anything that might let me export bookmarks to, say, USB. Although I did see in the TV's settings you can create/sign in to an LG account... Any chance I could use that to sync bookmark data in the cloud for an LG account? Wanna be sure here before I resort to manually copying them. Thanks.
    • By ironmonkey
      I have posted here before about how disappointed i am with the LG TV that i paid a lot of money for. About how the TV did not really do most of the things that i was led to believe that it could do before i purchased the TV. I ended up then paying extra for a TV box to actually get the TV to do what i was led to believe that the TV could do and how i effectively paid for a very expensive monitor.
      Now 4 years after buying this TV and not actually using it much, maybe 3 - 4 hours each day, i turn on the TV and low and behold, there is another issue. This time the screen is very dim with the very low brightness, like the brightness setting is turned down to around 30 - 40%. After trying to change all the settings, including energy saving, turning off the TV and disconnecting it from the wall, waiting 15 minutes and turning it back on (yes that was advised) and resetting the TV back to the default factory settings, the screen is still very dark.
      After searching around the internet, it looks like there is an issue with either the power supply to the TV (LED) or an issue with the backlights inside the TV not lighting up. So it looks like its now going to cost me at least another $100 plus to fix this already expensive TV after only a few years of very minor use.
      I was hoping that there might be someone here that might have some information that i might have missed and that might help with this problem, i have pretty much tried most things but with no fix (changing the picture settings slightly change the brightness, but its totally washed out, or the colors are just nasty).
      Anyway thank you in advance.  
       
       
    • By David J
      Hi all,
       
      My LG OLED55E7N just updated to firmware 06.00.25. I must have wronged the god of Google, because I fail to find any whatsnew. Anyone?
      Thx
    • By Virus17
      Hi all, I have this 4K LG 49UF772V TV which has had this issue since I bought it second hand and I'm wondering if anyone has any idea how it can be fixed as I am looking to sell it.

      The issue: On the LG menu and main home screen + sub menus and programs such as Netflix, there are black squares all over the display which makes it impossible to use. However, the TV works flawlessly when using the display with a HDMI device connected.

      I suspect this could be either a software issue since there's no physical defects with the display itself. The TV has the latest software update running (04.06.25). I've attempted to reflash it and downgrade it but I haven't managed to find a way to do it.

      Also note that only 1 of the 3 HDMI ports work. The other two gives no output when a device is connected.

      I have also carried out a factory reset and this has not made a difference.

      I have attached a short video showing the TV connected to chromecast and the display working as expected and then pressing the settings button yields artifacts/small black squares. + some pictures showing this.

      Thank you in advance! 
      LG_49.mov





×
×
  • Create New...