Quantcast
Jump to content

  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
David314

After WebOS firmware update Netflix was removed from my installed apps.

Question

After I installed the recent WebOS firmware update, I ran Netflix and then the app seemed to immediately uninstall from my installed apps on TV (LG E9). I say it is no longer installed, as it does not appear in my installed apps, or app dashboard/bar. 

I go to LG content store and attempt to install Netflix app and click "INSTALL",  after downloading, a response is displayed "Application has not been installed, try again".  I repeat with no success.

Any help here is appreciated. Is this a known problem? I just need to know if a fix is forthcoming?

Thanks,

David

 

FYI: I note in LG Content Store, Netflix Version is listed as 1.4.86 (Updated: 11/05/2019). While the update date is obviously recent, the version seems very old (only speculating here).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I got impatient, and reset my television to factory, and reinstalled my apps, and reconfigured my settings. Netflix runs now, along with everything else. 

I don't recommend going this route if there might be a fix pending, but I couldn't wait :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JaimeMurray
      Hi everybody.
      I am using LG G8x.
      I use the gb instagram app for devices to download photos and videos on instagram social networks.
      When I have an updated version, I update it normally.
      But from the day I edited the settings in the device.
      I cannot update the new version of the application anymore.
      Who knows how to fix it. Can you help me
      Thank you.
    • By KARUPPASAMY KANNAN
      Hi Team,
      I have checked settings->General->About this TV->Software Version - 05.80.25
      I want to know what is the latest version of webOS.
      Please reply this.
    • By Mofa
      Hi there,. 
      It is now clear that any  OS, except android and apple,  suffers from low number of apps. 
      It is a shame to struggle with a 'named smart tv' to run a Web site or find a commonly used app! 
       
      Ok! We are stuck with this rubbish OS (bad OS due to the poor App stoee) , why LG doesn't develop an adapter to run android TV apps on the TV? Maybe after testing them, you can allow certain famous apps. Moreover, why don't they provide an easy porting tool for the developer?
      Anyway, if they don't do this, I would advise any one to buy an android TV and ignore the useless OSs such as Tiazen or Webos. 
      Regards, 
       
       
    • By ljjones
      OLED65B8 webOS browser won't accept password for Amazon.com account.  Winows Chrome on desktop or Android phone both sign in normally.
      I have several other account sign-ins that do the same thing -- work on desktop but not on TV.  What's going on?
    • By cpatafio
      I've had my LG SmartTV for about 4 years. Up until a few days ago, I was able to view YouTube videos without issue. However, about 3 days ago, I started having problems with YouTube. I can access YouTube and search for videos. But, when I try to start the video, the "waiting" circle appears and never goes away.
      I've tried everything I can think of to troubleshoot this, including cold-starting the TV. But it's still happening. I thought it might be a YouTube problem. But, I'm able to view the videos on my desktop PC and via Roku, with no problem.
      What's going on? Can anyone help...please???
      Thanks...
      Clem
×
×
  • Create New...