Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Gerontius

Unable to open web browser

Question

I'm trying to open up a web browser on our new 43UM750 OPLA set. On this webos site the instructions are clear "To open the web browser click on the home button on the remote, and select the button on the screen that appears as 3 diagonal dashes" they start.

But when I push my home button, there is no sign of those three dashes.

What am I doing wrong? Or are those instructions  out of date? Or is there something not mentioned there that I need to do to make those three dashes appear?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Problem solved - the instructions on this site are evidently wrong, at least so far as this TV goes. Instead of the three dashes they have used a little icon looking like the earth but with only the longtitudes and latitudes showing.

Edited by Gerontius
Typo...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By fynotfi
      When will the Spotify app be available for webOS?
    • By Derek Weselake (WEZ)
      Hey there,  I have had a  OLED55B6P for ten months and I love it but

      I have a problem all a sudden, just today it starts to show a black screen with fire works every minutes if I don't press a button on the remote.

      I have no eco mode on, no power save modes on, TV firmwire is up to date, and tried turning off on and on the tv.

      anyone know how to fix?
    • By Yaswanth
      Looking for airtel Xstream app for webOs in LG554T. Please add it. This app is available in google play store & app store
    • By Mike_S
      I have a OLED65B7A that has terrible screen burn in. I have tried using the pixel refresher utility to no avail. Is there a way to fix this?
    • By PVN Satyanarayana
      Hi, I purchased my SMART TV model 43LF6300 in the year 2016 and current Firmware Version 04.06.40. Every one India using their favorite app like Disney Hotstar+, Zee5, Aaha and many more apps but those are not available on my TV which is annoying.. I spent Rs. 54000 to buy LG Smart TV but all the latest apps are not available. Please release the latest Web OS for these models at least Beta version unless the TVs like this will be useless and no one trust LG products. Thanks in advance and hope to receive latest Web OS soon.
  • Similar Tagged Content

    • By td47
      For those who get frequent WiFi connection drop-outs, I picked this bit of useful info from another forum. Note that this may well apply to many other LG models than the C9, as they often use common WiFi internal cards/modules:
      "Network/Ethernet/Wi-Fi
      Problem: C9 [or other models] will lose the wireless connection and you have to reconnect daily (but wired is stable);
      Conditions: TV is connected to a 5GHz router;
      Cause:           (1) the router may be unstable on the 5GHz band [possibly too far from router]; (2) the router has the 5GHz band set on a higher channel - over 100;
      Resolution: (1) change the TV to the 2.4GHz band
                                (2) set the channel [in the ROUTER advanced WiFi settings]!! for the 5GHz band below 100 (ex. 40-50) - [channel 36 is often OK]."
    • By Allan B
      I am in the process of moving my WiFi to a 4G carrier. I was testing the 4G modem and needed to move back to the Broadband modem for a day - I found that the BB password was not kept on the LGWEBOS TV.  Similarly when I moved back to the $G modem I had to re-enter that. This TV is the only device that I have which does not remember passwords
      Is there a way of placing a support ticket for a change to the OS
    • By cali086
      Hi, I have an LG WebOS Smart TV that after the last firmware update the Wi-Fi Connection stop working properly. When I try to connect to my network, it will instantly disconnect or it will freeze my TV.
      Model: LG 55UF6450-UA (bought it on November 2015)
      Firmware: 03.16.00
      Also, I don't know if it is relevant but my TV is a US version that now I have it with me in Costa Rica, Central America.
      I've tried everything posted on the internet and forums:
      - Connecting to my cellphones hotspot (worked for about 5 min the first time I try it and then stop working and would work again when I tried to reconnect).
      - Change the DNS to google's DNS. (Once I was able to do it but didn't fix the issue, and also first I need to be able to connect to a network for the TV to enable the option for changing manually to static ip's).
      - Doing factory reset won't fix it.
      - Changing the Country/Region/Time zone won't fix it.
      - Changing to manual time won't fix it.
      - Can't do the downgrade procedure posted on this forum for two reasons: because you need to be able to connect to the wifi or via ethernet and it isn't working, and also I can't find an older versión of my firmware.
      I am pretty sure that I need to downgrade or even just do a fresh installation of the actual the firmware, but I can't find the right way to do it. Maybe with an LG service remote? but again, I need to first get on my hands a working firmware version for my TV right?
      Any recommendations?
       
    • By Salem874
      I have an LG 43UK6300PLB TV, connected via Wifi to my home network.
      Now, this may be an abnormal setup, so i get it may be unique, but i have two main wifi hotspots in my home. One from my BT Smart Hub, but i also have a pair of TP-Link Deco P9's running in Access Point mode to offer wider wifi coverage in a mesh setup.
      I'd obviously prefer for the TV to connect to the P9 Network as the nearest AP is nearer to the TV that he BT one, but when i do the LG Smart App for some reason cannot see the TV, which it should as the Mesh network is running in AP mode (so alongside the BT DHCP).
      Can anyone provide any tips?


×
×
  • Create New...