Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 1
Chris Elwell

Amazon Prime locking up

Question

I have an LG OLED65C7P that is directly connected to my Frontier FIOS router via an Ethernet connection. I had been playing videos on Amazon Prime fine for the last year until recently. Within the last month or so Prime videos lockup. Sometimes the video stops but the audio continues. Other times I get an error and it completely stops. In each case, I have to go out of the app and back in to continue watching. Anyone else experiencing this or have any ideas on the cause? Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Ramesh003
      Amazon music app which is recently launched  is not working. Keep on refreshing and failed to open. Please fix this.
    • By nashwan
      I have the following setup:
       
      LG 55EF950V television which is running webOS 2.2.0-1317 (this should be the latest version of the OS).
       
      I have a number of video files on my Synology DiskStation DS413 NAS which I connect to with the TV over DLNA (on the TV this is Smart Share -> Devices -> (NAS))
       
      I can see all the video files and play them etc., however when viewing the list of files I dont see any thumb images even though I have a JPEG image for each file.  For example: "My Video.mkv" has a thumb call "My Video.jpg".  For collections I put a "cover.jpg" image in the directory (this doesnt work either on the LG TV).
       
      Has anyone else out there managed to get a webOS 2 TV to show video thumb nail images for videos over DLNA?
       
       
      BTW: this all works when I use a Samsung TV so I dont think it has anything to do with the way the Synology DiskStation DS413 NAS is setup.
    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By Ian Mikutel
      Just purchased a new C9 65" and when playing YouTube videos at any speed faster than 1x on WebOS, the audio in the video distorts. A friend confirmed the same on his LG. Is this a known issue, any workarounds, or anyone we can notify on WebOS team to help address?
    • By MooHoo
      New to LG WebOS. Cannot sign into my Amazon.com account. Keep getting password error even though I am 100% sure I entered the correct user id and password. Is this a know issue, or some settings I need to change on my TV?


×
×
  • Create New...