Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
pivotCE

[pivotCE]Forums fix for webOS Nation, Communities fix forthcoming (hopefully)

1 post in this topic

If you have Forums and/or Communities for the TouchPad, you’ll notice webOS Nation forums aren’t working. The good news is, there’s a fix for it for Forums. The bad news is there’s no fix for it in Communities…yet.

forums_home-180x300.png?resize=180%2C300webOS Nation forum user, Fred Zyphal, noted the Forums app wasn’t connecting to the webOS Nations forums anymore and others jumped in to confirm and to test some solutions.

It turns out Forums just needs the entry for webOS Nation updated from http to https. So swipe away your old entry for it and add a new one with the “s” after http.

Communities seems to be more difficult and a fix is still in work. You can load Forums on your TouchPad if you want but it only shows in the phone emulator view.

If Communities can’t be saved it may be possible to format the Forums app to take up the whole screen on the TouchPad though. More to come on that.

#webOSforever

No related posts.

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
Sign in to follow this  
Followers 0

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.