Quantcast
Jump to content

honest john


Recommended Posts

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By chloe96
      Hi everyone, I'm Chloe and I just signed up. I'll cut straight to the chase. I'm currently using the LG TV (webos 3.0) of a friend while she's away for a few months and I constantly get prompted to update the firmware. She says she's never updated it as she doesn't care and everything was working fine anyway, and told me to just disregard it. So, I'm not gonna do it, but that reminder is doing my head in as it pops up every time I turn the TV back on.

      Since I couldn't find anything in settings to turn it off, last month I blocked a bunch of addresses at router level and it did work for several weeks, as I wouldn't get the reminder any longer.

      Here's what I blocked after sniffing out addresses that the TV checked out right before the reminder appeared:
      link hidden, please login to view Now, the message has started popping up again over the past few days. Yesterday I tried adding a bunch of other addresses, but no dice.

      Do you have any suggestions about how to definitely kill that reminder once and for all? Thanks in advance.
    • By HvH
      After updating my LG 60SJ850V to version 06.00.25 software everything went wrong...
      Connected via ethernet cable and youtube has buffering issues. Get stuck for few seconds and then sped thtough for few.  Has good fibre connection and never had this issue. 
      Also when watching from external hard drive, the video's get stuck and giving issues where there never were any problems.
      Can't connect TV to wifi anymore.
      Message toggles between LAN cable disconnected followed by  LAN ethernet connected the whole time.
      Smart remote has connection issues.
      This is extremely annoying. How can I get these issues fixed? Tried all the fixes that I could find for previous software update problems, but nothing works.
    • By RobLGSucks
      Hi,
      I have an LG OLED55B7A that has been rebooting randomly ever since I updated it to webOS 6.00.05 about 6 months ago.  I have noted there is a new webOS version 6.00.20 available.   Has anyone here had the same rebooting problem, and if so, did the latest webOS correct the issue?
      In general, my setup has the LG tv doing as little as possible - it is simply a display for my Roku box via my AVR, as the TV's interface and apps slowly became completely unusable about a year after purchase.  So, no ethernet, no WiFi, all services turned off, etc., and this helped with all of the performance issues, except the rebooting. 
       
      @LG tv if you ever read this - you have done a TERRIBLE job of managing the software on these TVs.  webOS started off as a real alternative to all of the external set top boxes, but now, I will *never* *ever* buy another LG TV again, and I tell everyone I know to avoid them.  Worst product management in the consumer electronics industry in the past 10 years.
      Thanks fellow sufferers for any tips.
      Rob
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.

×
×
  • Create New...