Quantcast
Jump to content
  • 0

Philippine User


Royd Arthur Lerch

Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Justin Tan
      Found multiplex application that use letsencrypt stop working in 30 September 2021 on LG WebOS 3.5. This appear to be wide spread multiplex version of WEBOS. 
      See 
      AND 

      link hidden, please login to view As PLEX blaming to be LG fault. LG please provide solution to only 2 year old TV
      LG
      Our current app is available on 4K/UHD LG television models running the following system software:
      webOS 3.0 webOS 3.5 webOS 4.0 webOS 5.0 No 720p or 1080p (“full HD”) sets are supported for our current app at this time.
      Note: Due to root certificate limitations with the device OS itself, only webOS 5.0+ devices support secure connections with a personal Plex Media Server. To allow connections to a personal server, devices running earlier webOS versions must be set to Allow Insecure Connections in the TV app settings and the Plex Media Server must be set to Preferred for the Secure Connections preference.
    • By Richard Bowden
      Recently moved my 49SJ810V to another room where I can no longer cable to the router. It takes nearly 10mins for the WiFi search to find anything. Then sometimes fails to connect with correct login details. Then when it does it drops continuously and never stays for more than a few mins at at time. It even switches of the WiFi altogether!! Everything in my house connects fine and I've even got an even older LG up stairs that needs a WiFi dongle and I've just tried that and it works fine. Looks to me like its the software that is the issue. It has the latest  version installed.  I've done all that's recommended on the LG website. Any ideas?
    • By TimtheToolMan
      We just purchased a new LG WebOS TV OLED 65" and running the setup through the app or the TV remote says it can't load the user agreement. This is blocking us from getting to streaming apps like Nexflix or any smart functions like Voice assistant.
      TV worked fine for a few days but voice assistant stopped working and after much effort LG tech said to  Reset to Initial Settings. Now we have mentioned no smart functions. TV is on ethernet and its browser functions on web fine. Tried running off neighbor's wifi with same results.
      Tried switching to different country, unplugging/hold power button for 20 seconds/wait one minute,  resetting TV multiple times, setting up remote again, ...
      Error message: Unable to Load User Agreements  A server error has occurred while downloading  the User Agreements. You must download and agree to the terms of the User Agreements to use this feature or application. Do you want to try to download them again… Unable to Load User Agreements  Sorry, but the User Agreements  can't be downloaded at this time…Please check your internet connection and try again later.    No change when trying over five days.
      Now there is no local company available to service TV. Maybe it's time to send it back and give LG TV a one star rating. I am willing to change motherboards but doubt if LG would go along with that.
      Anyone have any ideas.
       
    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
    • By davexnet
      TV is the 2017 uj6500 series,
      for the last 4 - 6 weeks the FIlmrise channels do not properly load.  They install, you can select them,
      you get the channel splash screen, then the screen goes black and stays that way until you exit out.
      Uninstalling/reinstalling doesn't help.
      Any info appreciated
       
  • Similar Tagged Content


×
×
  • Create New...