Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

  • 0
Danny

Problems with HTML5

Question

I have a LG webos TV UF770V which I have had for over a year now, I have been using a site to stream movies and it has been fine up until recently where it now comes up with "HTML5: Video file not found"

this still works fine on my phone, Ipad and PC which I do understand run a much better system than the limited version you get with a TV but I am just confused as to why it has happened now when it has been fine all this time.

Does anyone have any ideas on how to rectify this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.