Quantcast
Jump to content
  • 0

Screen Share - Jittery


Jason Thomas

Question

Hello all, please help!

I have a 49" UH610V on the latest firmware (04.31.00)

I have a mobile app subscription to BT sport and when I screen share from my phone to the TV it's very jittery, almost as if it's having trouble buffering. It's the same if I screenshare youtube from my phone (or any phone) too.

 

Also, some Youtube vids viewed through the app in WebOS is jittery too, and they are fine on all other devices.

 

Please help?

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Baffledron
      Hi,
      Ongoing problem!!
      About a month ago I switched from BT to Vodafone FTTP (Fibre) broadband (100Mbps)
      Since then I've had buffering on my LG TV (55UM7610PLB). This is connected to the router by ethernet cable.
      My first thoughts were to do with the internet connection, I checked and tested everything. Vodafone have also checked everything and Openreach have replaced the ONT. Still got the problem though.
      So, I've turned to the TV. The LG chat and phone help were pretty low level and not at all helpful.
      Google turned up a possible solution which involved resetting the location services and removing it's automatic status. This sort of worked. Watching UHD Frozen Planet 2 was bufferless. But the next day, watching ITV hub was worse than ever.
      You would have thought with an 100Mbps connection it would all work so well....but it doesn't.
      Is it the TV? 
      Is there a fix? 
      Any ideas much appreciated.
      Thanks
      Ron
    • By Paul Griffith
      When I try to go to a TV programme via the remote control voice option, the TV tries to look up the channel on the app I'm on, instead of going straight to the TV channel on the antenna. This used to work without any problems up until a couple of days ago. Any help appreciated.
    • By Shwuck
      I recently set up a new C1 and when I am running Apps like Prime video or Netflix, the damn channels app keeps turning itself on and interrupting what I’m watching. Any recommended fixes????
    • By ShiVam MishRa
      Please add feature to support view on playback speed 1.5x, 1.75x & 2x for all apps.
      Also, if possible give us chrome browser so that one can watch on browser with 2x playback speed support.
  • Similar Tagged Content


×
×
  • Create New...