Quantcast
Jump to content
  • 0

UNABLE TO LOAD USER AGREEMENTS


Johnny

Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By João Inácio
      After a software update earlier this year (2022), the LG OLED55C1 TV web browser no longer correctly measures my internet speed. Before average normally. However, I believe the TV uses my Internet speed to the full because I can watch 4KHDR Streaming without any problem (Netflix, Prime Video). It's just the measurement in the web browser that shows grossly wrong results - My Internet contracted is 500Mbps and my TV's web browser measures 25Mbps (speedtest.net). The browser only measures the download speed wrong, the upload speed it measures right, as well as latency and ping.
      Several times I tried to report this problem to the local LG (Brazil), but they do not recognize the software error and only respond with irrelevant and useless information. There are several reports of this problem posted on the Internet, and even then, LG ignores the problem.
      Does anyone know how to contact the software development team at LG? I think they stay in Korea.
    • By Mike F
      Apologies for what might be a newbie question.  I have a 55" Nanocell 80 series TV.  I've used it for, among other things, casting FloSports from my iPhone.    This always worked well and was much more stable than Roku, which kept throwing me out of the app.  I go into the FloSports app on my phone, it prompts me for the casting output, I choose [LG] webOS TV NANO80UPA.  Until now, it has always worked.
       
      Last night, out of nowhere, I got an Error Code -201.  I looked it up:  Unable to Load, Server Certificate has expired or is not yet valid as the set time on TV is different from the current time.  Please check time settings.  I checked.  Time settings are correct.  It was suggested that my Internet speed may be lacking, but other apps like YouTube work just fine.  Another tip was to ensure I had the most current software patch.  Apparently, I do (03.33.11.)  Googling it suggests that this is a YouTube error but, again, YouTube is OK.  AirPlay is not.
       
      Any ideas?  Thanks in advance!
    • By Jim Brown
      I have a LG OLED C8 TV with a Soundbar and when connected to Optical the Volume Control is normal with a Percentage 0% to 100% but when connecting to HDMI ARC port like the Soundbar suggest to be connected it just show + or -,  you don't have anyway of knowing what the volume is set  to.    I have tried two Soundbars a LG LAS551H that was connected via Optical and when connected to HDMI ARC it also does not show Volume Control.  I have  got a new Sonos Beam Gen 2 that is now connected to HDMI ARC port and sounds great but if I connect it to Optical it's much lower in volume but has the Volume indicator.   Please advice.    
      I would like to suggest three enhancement request: 1. to show Volume Percentage on the HDMI ARC port.  2. Optical and HDMI ARC have the same output and 3. the Sonos be added to the Device list under Soundbars. 
      Thank you, 
      Jim Brown 
    • By Asrar ul haq
      Hey,

      I recently brought a LG C1 OLED tv along with a LG SP9YA soundbar. I have been having issues to screenscast from my Samsung s21 plus phone on the TV when connected to sounbar. There is a clear lag and eventually screencast gets disconnected saying signal for smart view screencast is bad (reconnecting could help, but it never does). Updated all the apps on TV and phone but it didn't resolve the issue.

      I dont understand what to do
    • By Jim Brown
      I have a LG OLED C8 TV with a Soundbar and when connected to Optical the Volume Control is normal with a Percentage 0% to 100% but when connecting to HDMI ARC port like the Soundbar suggest to be connected it just show + or -,  you don't have anyway of knowing what the volume is set  to.    I have tried two Soundbars a LG LAS551H that was connected via Optical and when connected to HDMI ARC it also does not show Volume Control.  I have  got a new Sonos Beam Gen 2 that is now connected to HDMI ARC port and sounds great but if I connect it to Optical it's much lower in volume but has the Volume indicator.   Please advice.    
      I would like to suggest three enhancement request: 1. to show Volume Percentage on the HDMI ARC port.  2. Optical and HDMI ARC have the same output and 3. the Sonos be added to the Device list under Soundbars. 
      Thank you, 
      Jim Brown 
       

×
×
  • Create New...