Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
irnote3

Problem with subtitles (no support for tags)

Question

I don't know if lg or people who work there can see my feedback, but I'm desperate so no where to go but this forum.

My biggest problem in my smart tv lg 43lh590v is the Arabic subtitle my tv can't support coloured or tags that come with subtitle are the any hope i see colored subtitle on my stupid tv!

I know lg failed with their phones, but at least you can do something good with your TV's

So please support this in the next update if there any...

 

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Wi-Fi connection problem

      Hi I'm trying to find out if a problem I have is a problem of my LG 49U67V TV or my modem's problem. Some times ( irregular pattern)  when I try to connect to some kind of web service (browser,  YouTube, Netflix),  I can't connect or the speed is too slow. My TV is connected via Wi-Fi. When check the Wi-Fi and internet connection trough the settings Evey thing looks OK. At the same time my Android phones connect superbly and if I measure my internet speed via fast.com from phone or PC everything is OK.  I found 2 solution for  this A.   either restarting the modem and then everything is OK the connection superb etc. B. Going to settings, disconnect from my router and reconnect (you know adding again the router password). Then everything is back to normal.  The TV does not seem to have any other issue.   I've tried to go back to factory settings. I've noticed the problem again. In irregular pattern it appears no standard time or pattern of appearance. Could it be that my modem router is the problem?  I have this modem for over 3 years.  I will try another to be sure. LG here said "we can check your TV but if we don't find anything you (me that is)  will have to pay for pick up and delivery expenses.  clarification  The TV seems to be connected during this problem. Just it does not stream data from the internet or it does in low speeds. Netflix speed test shows it at really low speeds or disconnected while in settings it seems connected. Strength of Wi-Fi signal,  superb    

      By Mak, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 15 replies
      • 6,690 views
    • Question: 4.0 update for 2016-17 Smart TV

      When will the 4.0 update be available for my 2016-17 LG Smart TV?  I just got Alexa and can't use it for the TV unless it has the 4.0 version.  Model #70UH6350-UB.

      By blshambles, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 6 answers
    • DStv Now launches LG webOS smart TV app

      MultiChoice has launched a DStv Now app for LG smart TVs. The majority of LG TVs from 2017 and 2018 running webOS 3.5 and 4.0 are supported. The announcement follows the recent launch of DStv Now apps for Samsung smart TVs, Apple TV, and Android TV media players. The company said the new app is available from the LG App Store on supported TVs. To find out how the DStv Now smart TV app works, check out the hands-on with the service. Source: https://mybroadband.co.za/news/technology/275003-dstv-now-launches-lg-smart-tv-app.html 

      By Alex, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 2 replies
      • 524 views
    • Question: Does anyone have slight lip sync problem on the built in Netflix/Youtube app ?

      I have like 0.2 seconds shift on the Built in smart tv video apps like Netflix .. My version is 4.10.04 and it's the latest according to the 'Check updates' button .. Anyone have similar problem ? Anyone recommends a solution ? The problem is that the video preceeds the audio .. but the av sync adjustment in the can only shift by positive numbers .. I wish I could go the other way to negative values ?   Do u recommend other version for example that I can install manually ?

      By Youssef Mohamed, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 2 answers
    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 9 answers


×