Quantcast
Jump to content
  • 0

unable to load user agreement


BACARL DEWAYNE

Question

  • Answers 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have recently bought a 43uh661v LG TV and have the same issue. The User Agreements are unable to load. The internet connection is working, I can access  all websites.  I tried to change the DNS to 8.8.8.8 (Google's public DNS) but it is still not working. Were you able to manage to solve the problem? If yes, how? Thank you!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Mike F
      Apologies for what might be a newbie question.  I have a 55" Nanocell 80 series TV.  I've used it for, among other things, casting FloSports from my iPhone.    This always worked well and was much more stable than Roku, which kept throwing me out of the app.  I go into the FloSports app on my phone, it prompts me for the casting output, I choose [LG] webOS TV NANO80UPA.  Until now, it has always worked.
       
      Last night, out of nowhere, I got an Error Code -201.  I looked it up:  Unable to Load, Server Certificate has expired or is not yet valid as the set time on TV is different from the current time.  Please check time settings.  I checked.  Time settings are correct.  It was suggested that my Internet speed may be lacking, but other apps like YouTube work just fine.  Another tip was to ensure I had the most current software patch.  Apparently, I do (03.33.11.)  Googling it suggests that this is a YouTube error but, again, YouTube is OK.  AirPlay is not.
       
      Any ideas?  Thanks in advance!
    • By leader6234
      Hey guys !!!
      I have a UHD UJ634v  LG webos Tv  that lately an error message pops on the screen staying : Tv signal has been lost due to the satellite LNB short.Check LNB connection"
      This is really getting on my nerves because I can't get any signal even after resetting the TV or even updating to the last  software version.
      I check my cable line and fixed every possible problem. The error message keeps showing up even after disconnecting cable line from the back of TV just as if a short circuit or something has happened inside the Tv.
      Do you think that'd be software or hardware failure or something else??? How to fix it?
      Please help me out with this cuz all my lovely satellite TV channels are gone 😐
      Here is the actual error message on the right top o the screen 
      Thanks in advance !!!
    • By Priyag
      Hi,
      Iam unable to see bigg Boss in Hotstar appsince morning error showing as "PI 6006 NAS".
      Iam using LG webOS TV UM7780PTA.
      Please rectify it as soon as possible.
    • By KJ-Analog
      No apps (Hulu, YouTube, Netflix, LG channels) will play content on LG Nano 9 after most recent software update. Any suggestions to fix without waiting for next update?
    • By Rad Fahrer
      I have an OLED65CX9LA TV,  and I am using a Western Digital ULTRA EX2 NAS (new OS5) including a Twonky Server 8.5.2-5 (DLNA Server).
      I want to use the TV image viewer (DLNA) for showing jpg images (no videos or music) but I have two problems that drive me crazy:
      the LG TV Image viewer doesn's show the thumbnails, only the file names xxx.jpg Most of my images are in 3840 X 2160 resolution. The Twonky servers streams the images in seven resolutions including the original resolution 3840 X 2160. For some reason the TV always picks the 2nd highest resoution, which is only 1920x1080 (one fourth) I tried browsing my images on my tablet using the "Bubble UPnP" app. Here the thumbnails are shown, and the full resolution is available
      Finally, I believe I have seen it working well on the TV with a very old version of the Twonky Server on a NAS, but I cannnot reproduce it aaymore.
      Has anybody managed to get this working?

×
×
  • Create New...