Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

kevinv

LG 49UB850V and ethernet connection on powerline

Recommended Posts

Can connect my TV to my wireless no problem but when i use an ethernet connection via a powerline adaptor i get no DNS access.  It sees my home network but cannot get out onto the Internet.  Any suggestions even used 8.8.8.8 for the google DNS.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Problem with voice instructions before update

      I have a TV LG 43UK6950PLB. Recently I updated to latest firmware version which is 04.10.04. When I try use de Magic Remote Control giving orders through the microphone, I receive a message like there is a problem with server temporarily and error 6022. I think is something about the update but how can return to previous version? Is this happening to someone else? Please give some advice. Thanks  

      By Miguel Angel, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 1 answer
    • Question: LG UHD TV digital sound out popping noise problem

      Dear Readers,

      I've a strange issue that I've been struggling for a week. I bought an LG43UJ634V UHD TV and an LG LHB645N Home Theater in a Box system.
      I use HDMI ARC to connect the audio from the TV to receiver. LG has an option to chose between PCM or Auto at the Digital output settings.

      If I use the PCM option everything sounds great, but I don't have 5.1, only 2.1.
      And here comes the problem. When I choose Auto, 5.1 is on, sounds great but I have occasional popping noise (like when play something on an old LP player) it happens random, but for example during a film, it is very annoying. It happens with YouTube, Netflix, DLNA streaming, external devices, so the content doesn't matter. I think I've tried everything. I tested it with different HDMI cables, optical cable, but still have the problem. I tested it with a sound bar as well, the problem is the same.
      When I play content from the receiver, there is no problem, the sound is wonderful, no popping. Also, the TVs speakers are okay.

      I don't think it is a hardware issue, because the TV's sound is OK, the home theater's sound is OK, the problem only happens when I want to use the digital output of the TV (either HDMI ARC or Optical) with auto setting.
      I called LG as well, the rep. said the she will pass this info to the technical team.

      Do you have any idea, that it can be solved, or I need to wait for a software update?

      By Krash01, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 1 vote
      • 22 answers
    • Question: Super slow internet (WiFi) when streaming

      Hi, I recently bought an LG UK6500PLA TV (my first LG), but I have a difficult time streaming content (Wifi connected), e.g. Netflix series is streaming in low resolution.  The router is only 10 feet away from TV (but ethernet is not an option) and uses a 5GH frequency range. I have tried making a speed test at fast.com, for both the TV (through the Webbrowser) and for my laptop and iPhone. The speed test for TV showed 2.5 Mbps and my laptop and iPhone showed 110 Mbps. Can there really be such a big difference? I am starting to wonder if this might be a warranty issue? Do any of you guys have experience with bad Wifi reception on your LG TV or have any suggestions on how to fix it?    Br, Nick

      By NickL, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 5 answers
    • No Google Assistant support on 50UK6300Y

      Hi,    I bought this TV in Israel but it doesn't have the option to set Google Assistant in it, It's running WebOS 4.0 but for some reason LG decided to remove it from the models they sell here.  Can I manually install the apps on my tv?  Can I install the US firmware instead? 

      By Pagingup, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 2 replies
      • 458 views
    • Question: How to add Google Play to your webos TV?

      I want to add Spectrum TV from the Google Play Store to my LG apps? Not sure if I can?

      By michael zepp, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 0 votes
      • 2 answers


×