Quantcast
Jump to content

[pivotCE] UPDATE: webOS Internals/Ports Sites (were) Offline


Recommended Posts

UPDATE: They’re back! That was fast!

And we're back. Thanks so much for the patience. The admin has been fed and we have new members for Ports! Thanks all!

— webOS Ports (@webosports)

link hidden, please login to view

If you’ve been incessantly hitting refresh on your web browser trying to get and/or to load, you’re not alone. Unfortunately, they may not come back online any time soon.

This is the WOSI server as Internals calls it. The first server donated by HP.

The sites are hosted on the same server. Surprised? Well, if you think about it, webOS Internals spawned webOS Ports. In fact, the earliest members of Ports came from the Internals team. That’s the server pictured to the right. .

The admin (yes, there’s only one left) was notified that the web server had been reported to be attacking other servers. Not good. You may remember when the . With little time and the position only one person deep, the solution was to take the patch portal down. It was a sad day but rest assured, this take down should only be temporary though the reason for taking it down is similar.

The data is still there! The server is literally off. The web server is off but the server itself is still on. If you were using webOS Internals’ doctor page just point your browser to instead.

The good news is the LuneOS and builds site is still there as it’s not hosted on the same web server. </body></html>

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Luka Pantsulaia
      I bought LG smart tv. for some reason region selected was Africa and could only choose from african countries and had very little available apps in content store. I live in Georgia, so figured that  changing region to EU would help so changed it to 3122 and selected service country UK because Georgia was not in the list. after that every app says that it is not available in current country. I have  default region code saved so I guess could go back but wondering if any one can help me to get it working in EU. or if anyone have region code in which Georgia is available it will be helpful as well. 
    • By hjetschko
      Hi, I have a feature request for the sound out setting. I often connect my Bluetooth headphones to the TV. We don't use the internal speaker of the TV, we use the optical sound out setting whenever I don't use Bluetooth. It would make our lives a lot easier if the TV can remember the last sound out setting before connecting to Bluetooth and default back to this setting when the Bluetooth device gets disconnected. At the moment, each time I disconnect the headphones I have to go back into settings and change the sound out setting from internal speaker to optical again. 
      Thanks and regards
      Hubert
    • By Lizzy
      I have set up a hard disc, that I can see in the home menu, but when I go to the guide and select the "i" it only gives me the option to watch. I am very new to smart television and I can't figure out how to correct this problem.
    • By qUArtEx
      Hi to all! 
      I'm really new into this and have a problem. My 2018 LG 55UJ635V-ZF has only webOS 3 (latest; ethernet-automatic download) an i can't use airplay or miracast. The apps i found in the store for mirroring are only pay2use to use this needed feature for me.
      On the LG Homepage i can't find an upgrade for my TV an maybe is my tv really to old for upgrades or am i wrong?
      Maybe someone can help me out or bring some light for me in this.
      I also found the suggestions on this site for the firmware 4.70.70 (for the UJ's), but i can't download....error.
      sorry for my bad english 🙂
      thx for your help, quartex.
    • By AusRob
      The built in Web Browser will not play Videos on SOME websites after updating to WebOS Version 04.40.25 and 04.40.70. The web sites otherwise work fine. Here is an example that won't play since the 04.40.25 update ... 
      link hidden, please login to view ... Please fix this LG ASAP, it's really annoying. PS. It has nothing to do with any Browser setting, I have checked all that. 



×
×
  • Create New...