Quantcast
Jump to content


  • 0

WEB OS - Not in use from Start


kalai328

Question

Hi,

 

This is Kalai from Chennai, recently bought a LG smart LED TV. 47LB750T. 

From the start am unable to use WEB OS apps. It says Network is Unstable. But Browser works fine and my Wi-Fi connection is stable. 

 

My current Software version is 04.65.05

And WEB OS version is 1.3.4-3953 (afro-arches)

 

Please help me to fix this. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Sur Partha
      I want to install MX Player on my LG Smart TV. I checked LG Play store for content. It is not available. Is it possible ?
      Regards,
      Partha
       
       
    • By Arun A
      Hotstar, Sun NXT, Zee5 apps not found on content store.  My model number is 43LF6300 and firmware version is 4.06.40.
    • By anishjp
      Hi LG
      When playing a video file that is 3840 x 2160 (UHD) in OLED55CX (4K), there is a small black bar at the top and bottom. Is the TV supposed to upscale automatically to its 4k resolution which is 4096 x 2160? How do I upscale it without picture being cut of?
      Regards,
      Anish
    • By JRM
      I am using the above TV. Quite often when watching a programme live from the aerial, the screen will suddenly go to the "wallpaper" screen and a box advises there is no signal, the TV is checking for a signal and please check connections etc. After a few seconds the TV resumes with the programme that was being watched. Obviously, the TV seems to be temporarily losing the signal. However, a 2nd LG TV (older model) in another room, feeding from the same aerial has no such problem and neither do I get signal drop outs when using my Humax box for recordings, all of which suggests the aerial signal is perfectly OK but for some reason the 55NANO795NE  momentarily loses it. Anyone else having a similar problem and any thoughts on what to do to resolve it?  
    • By Stacy_g
      I have a LG TV model 55EG9A7T and I have been trying to connect my sennheiser bluetooth headphones using the wireless sound sync for the longest time but it is not able to find the device under available devices.
      I tried to call in LG tech support - but no one seems sure whether only LG brand headphones are supported. 
      Does anyone know if only LG headphones are supported?
       







×
×
  • Create New...