Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Tertium

lg 42lb6300 Compatibility Problems

2 posts in this topic

Hello, I just bought a new smart tv and i'm having issues in some devices, the problem is that those devices seem in black and white and i don't know why, because my wii is an american one an so my smar tv, i tried all and i don't know how to fix it, anybody has the same problem or is just me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

You might need to check (or replace) your component cables.

 

I've attached my (PAL) Wii to an LG Smart TV 42lb6330 with the five component cables - and that works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.