Quantcast
Jump to content

PreCentral: Clear phone call history


Recommended Posts

Clear call historyThe Phone app in webOS maintains your that was ever placed, received or missed since you activated the device. If you are on a webOS 2.1 or higher, this data is also backed up to your Palm Profile so the call log will transfer over any time you activate a new webOS device.  While the call log can be a helpful tool if you ever need to refer back to it, there are times where you may want to remove individual entries or wipe the entire log. 

To clear the entire call log:

  • Open the Phone app
  • Tap on the History  icon to access the call history
  • from the top-left to access the Application Dropdown menu and select "Clear Call History"
  • Confirm that you want to clear the history in the pop-up dialog box
  • If you have a large call log, you may need close the Phone app and then reopen it

If you don't want to wipe the entire log but just remove a single entry, that is a simple act of performing a on the call log entry and then confirming the deletion.

mf.gif
    


a2t.imgyuuPKuzHcng

link hidden, please login to view
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Alfvenwave
      Hi, I'm curious if anyone else is seeing this annoying new behaviour.
      I have my SKY Q box on HDMI1 and have become accustomed to switching back from Netflix (or any other app for that matter) by having HDMI1 assigned to button "1" using the Quick Access feature.  In the last week though, this feature has stopped working properly. If I am in Netflix and I press the "1" button, nothing happens (as expected). If instead I hold down the "1" button to switch to SKY I get a pop up that says this: "Do you want to add Netflix to [Quick Access 1]?".   If I then hold down the "0" button, the 3x3 grid "EDIT QUICK ACCESS" pop-up appears and I can clearly see my SKY Q/HDMI 1 in the top left grid position (button "1")!!!
      If I then switch via the Home button to HDMI1 and remove HDMI1 from Quick Access (via the  EDIT QUICK ACCESS pop up), I can then re-add it by holding down 1 or from within the pop-up. Now, if I go into Netflix and then hold down 1, my TV does (correctly) switch to HDMI1. Hurrah! If however I turn my TV off and back on, then go to Netflix, then hold down "1", I am back to square one with the question "Do you want to add Netwflix to [Quick Access 1]?"......Grrrr!!!
      I have tried switching the TV off at the wall, leaving for 10 seconds and repowering, which doesn't fix the problem (I don't believe WebOS reboots when you do this). LG appear to have made it a practical impossibility to reboot WebOS via anything other than a factory reset which I don't really want to do as it'll take me too long to get all my settings back to where I have them now. Some blogs suggest that the "User Licence agreement" setting can be changed which forces a reset from within the General tab but I don't see this on my TV (guessing that WebOS interface has changed).
      Anyone have any ideas? 
      Rob.
       
    • By DRAEGNAROK
      I’d love to stream the upcoming F1 season directly from my LG OLED TV without depending on other devices to source it. When can we expect this app to be featured by LG? Thanks!
    • By yenn22
      Hi, since I think yesterday I have an issue with HBO GO - it just shows unsupported device and that is it. According to their website, WebOS 3.5+ should be supported, I have LG uh6107 and in menu it shows SW version  5.60.15, so I think it should be ok.. does anybody have the same issue?
    • By Mohannad Hanafi
      I installed webOS TV Emulator v6.0.0 and when I run it, it shows a black screen like this
      It's running on Oracle VM VirtualBox.

    • By Anurag Rathi
      When I am trying to play premium content on hotstar, it is showing me the playback error. Please resolve this. In other devices it is working perfectly. I have raised this to hotstar they asked me to raise it to TV manufacturer. Attach is the screenshot of the issue.


×
×
  • Create New...