Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dolby'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LG webOS User Support Forums
    • LG webOS Smart TV Questions
    • LG webOS Smart TV App Questions
  • LG webOS Product Discussions
    • LG webOS Wish List
    • LG TV and LG webOS Smart TV Discussion
    • LG AI ThinQ TV Discussion
    • LG webOS Smart Projector
    • LG webOS Smartwatch
    • LG webOS for Signage
    • LG webOS Smart Refrigerator
    • LG webOS Add-Ons & Accessories
    • webOS Auto
    • Upcoming and Rumored webOS Products
  • webOS Developer Forums
    • LG webOS Developer Forum
    • webOS OSE - Open Source Edition
    • LuneOS - Mobile Operating System
    • Connect SDK
    • Legacy webOS
  • HP webOS
    • HP TouchPad
    • HP Pre 3
    • HP Veer
  • Palm webOS
    • Palm Pre 2
    • Palm Pre and Pre Plus
    • Palm Pixi and Pixi Plus
  • News, Announcements, and Other Forums
    • LG and webOS News
    • The Lounge - Off Topic
    • Promotions
    • LG webOS Forum Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests

Found 4 results

  1. Hi, i have a Pioneer 5.1 receiver connected via HDMI-ARC. Sound by watching live-TV is ok, Dolby Digital output too. Watching Netflix or Amazon Dolby Digital output is not working and gets very heavy sound failures. Sound's working only in PCM! That's very poor..... My settings: Audio output via arc "automatic" DTV-audio settings "automatic" firmware 04.70.45 Any solutions??
  2. Is anyone else having this same problem and let me know so I can determine where the problem is and who to contact to fix it: I can't get any Dolby Digital 5.1 audio output from either YouTube or the Google Play Movies apps. They will only output DD 2.0. It is not a problem with the movies themselves, as I have double-checked all my movie contents from my Nexus Play to validate. It also doesn't appear to be the the TV or WebOS 3.0, as all my other TV apps are not experiencing this problem, and I get Dolby Digital 5.1 output just fine. I have updated the firmware on my TV, uninstalled & reinstalled the apps to check, and still no good. I've chatted with Google support but got a Tier 1 support person who didn't have a clue or help. This person suggested I contact my speaker manufacturer which was a ridiculous response. Below are my versions... LG OLED65B6P WebOS 3.0 04.30.65 YouTube 1.0.27 Google Play Movies 1.0.20
  3. The Hulu running to my amplifier never outputs more than Stereo, even if it reads "Dolby Digital" it's actually "Dolby Digital 2.0" configuration (meaning only using 2.0 out of the 5.1 available). Netflix, Plex, Amazon all output correctly 5.1 sound to the amp via PCS, Dolby Digital, or DTS codecs. Is anyone else experiencing this or are you guys able to get Hulu to output actual 5.1? I'm on WebOS 2 with the 65OLED 2015 model LG 65EF9500. I have uninstalled and reinstalled the App, logged out and back in, and currently, have a Hulu Plus (US) subscription. The only thing I haven't tried is someone else's Hulu account on the TV. Lastly, give us Profiles access already >.< (moved to the correct part of the forums, was previously posted in questions for WebOS vs for Apps)
  4. Deleted Post, moved to correct section of forums
×
×
  • Create New...