Quantcast
Jump to content

Many Applications not supported on WebOS


Recommended Posts

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Mariodu
      Hey!

      So the other day I started installing a new game on my Xbox, and turned off the TV, leaving the Xbox on. The next I was turning on the TV, and it's a black screen. Using the remote, I get a message saying that "Smart Services will soon be available", just before it reboots (shuts down and automatically turns on again). After that it's stuck in this loop until I remove the power cord.

      The things I've tried so far:
      Disconnect both HDM-ports and restart Disconnect power cord and re-enter while holding down the power button on the remote Holding down the power button on the remote for 4+ minutes Holding down the power button on the TV (beneath the logo) for 4+ minutes Disconnect power cord for >28 hours and reboot Removed batteries from remote control and reboot Inserted a USB-stick with latest firmware to the TV and rebooted Nothing of this has helped. Any more ideas?
      OLED55B7V
    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Sunny
      Youtube App is showing the list of videos but some times not opening the video and the screen is blank. I tried reinstalling the app and it worked for some time and faced the same issue. I also tried clearing the cache as well, still the issue persists. Can any one had the solution for it?
    • By MRAY1122
      Hi, 
       
      My LG Smart WebOS TV recently got a burned image on the screen for 2 hours now. I don't have an option to refresh the pixels on the screen to clear this through options. What options do I have to clear this up? 
       
      Model: LG WebOS uk6300PUE
    • By dennis101
      Just purchased this and the set up is driving me nuts. I have a Sony reciever that I use for my audio out as well as HDMI device switching. The output of the reciever is going to HDMI 1. The TV audio out is set to HDMI (ARC) device.  When watching devices directly connected to the reciever (cable box, roku, DVD, Tivo), audio out is fine. If I try switching to the smart menu or the antenna, there is no audio going from the TV back to the reciever. I also have a Roku I can use for streaming, but not for OTA.  Should I just route everything directly into the TV, and use the optical out to get sound to the reciever? Also since setting up the TV and remote there is strange interaction btween the TV and the reciever. I noticed that my cable box, dvd, and roku all show up devices attached to HDMI 1, and clicking on that device will change the input on the reciever, but I have no control over the reciever from the LG remote, volume and muting buttons have no effect. Also there soesn't seem to be anyway to control my Fios cable box, a Motorola HD QIp 7100-1. I have the IR blaster sitting right next to it



×
×
  • Create New...