Quantcast
Jump to content
  • 0

not play dolby vision oled c1 region us after update


imanshanizadeh

Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By vsen1407
      Can anyone tell me why i cant update flash player??
      I bought this TV mainly for movie/football streaming and i cant even update Flash to watch
    • By JohnoFon
      I am using an LM6300PLA, WebOS version 05.30.11
      When I try to record a series from the Live TV - using input the satellite connection - the first episode records correctly, but subsequent episodes all stop after 3 minutes.
      What am I doing wrong?
      Further annoyances are that I can't just set it to record all episodes of a particular show (the way my HUMAX Freesat does), but only 'repeat recording on specified days' with no end-date.
      Does this mean that the recorder has no access to the Electronic Programme Guide, but just sets a time and duration? If the broadcaster reschedules the programme does the recorder just pick up the replacement?
    • By AusRob
      The built in Web Browser will not play Videos on SOME websites after updating to WebOS Version 04.40.25 and 04.40.70. The web sites otherwise work fine. Here is an example that won't play since the 04.40.25 update ... 
      link hidden, please login to view ... Please fix this LG ASAP, it's really annoying. PS. It has nothing to do with any Browser setting, I have checked all that. 
    • By dracula1001
      Hello,
      I own a 55 inch LG  WEBOS TV SM8100PVA and I am connecting my SONY WH-1000XM3 bluetooth head set to the TV, it used to auto connect as soon as I power on the headphones, but now it only connecting manually, I have tried to reconnect them (forget and connect again) and the auto detect isturned on, I cannot auto connect them
      meaning every time I have to connect them, but only manually, it started happening after I connected them once to my phone and than I unpaired them from my phone,
      Can anyone assist :)?
      thank you
    • By Nitin Chopra
      Hi Team,
      After update of LG WebOS to 04.40.70, Amazon Prime Video app on my LG Smart TV stopped working. It started giving error :
      Internet Connectivity Problem
      There is an internet connection problem. Check the device's internet settings, data cables, or try to resetting your router. Also, turning your device off, and then back on might fix the problem. For further assistance, please contact Amazon customer service at www.amazon.com/videohelp
      The internet/wifi connection is fine and all the other apps are working without any issue on the LG smart TV.
      I have even tried uninstalling and reinstalling the Prime video app, but that didn't help.
      Has anyone faced this issue ? Is there a solution available for this issue.
      Thanks & Regards,
      Nitin



×
×
  • Create New...