Quantcast
Jump to content
  • 0

Problem with interlaced resolution


Jasmin Rašljanin

Question

I recently bought a UHD tv 65UP75003. I'm not sure, but I think there was a problem after the software upgrade. The TV is connected via an HDMI cable to a DTV receiver that sends 1080i resolution and the problem is in the horizontal line that travels from top to bottom. The line is not visible at progressive resolution. What I did: Reset the TV, receiver, bought a new high speed HDMI cable ...
Please help and what to try next?

link hidden, please login to view

 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Brendanchatt
      Hello all,
       
      From what I can tell, this may not be supported anymore.  I am on webOS TV Version 7.1.0-68 (mullet-maria).
       
      I just purchased an OLED 42 inch C2.  When I select Multiview, the two hdmi ports are not an available combination.  
       
      I have turned of CEC (now SIMPLINK) for both HDMI inputs as I read in a post from 2018.
       
      Thank you,
      Brendan
    • By Roop
      I recently purchased a HU715QW LG Projector which came with software version 03.00.06, does this mean I am on WebOS 3.0, is there a way for me to get to 6.02 which seems to be the latest version of WebOS? Thanks for your help.
    • By Bevb
      I have a NANO91ANA LG TV connected via HDMI to a Yamaha RX-V677 Receiver. Normally when I turn the TV on it also turns the receiver on and I can control volume via the LG remote, whether it is an app on the TV or from another device connected to my receiver (Apple TV or cable box). Now the receiver is not turning on and ARC audio is not working. I think there may have been a software update the other day, but I'm not sure. However, everything was working properly until last night. The last time this happened it seemed to correct itself (it seems to be kind of sporadic), but this time it did not. I do not know what to do to correct this, but it is a major pain as I'm now having to deal with 4 remotes, plus I can't get sound out of my surround speakers when using an app on the TV.  Any suggestions would be appreciated.
    • By Koldolmen
      When i start my tv it boots up at HDMI 2 ARC which is the last one used and the one I want to use (Sound bar/apple tv connected), but then the tv changes to HDMI 4 and I don't understand why because there's nothing connected to it. It does this every time. I start my tv via my apple tv remote. Is there a way to force HDMI 2? Set it as default?
    • By Mads
      Hello friends
      Has someone in this Forum had the same problem - and found a succesfuld solution?
      Best/Mads
  • Similar Tagged Content


×
×
  • Create New...