Quantcast
Jump to content
  • 0

No audio from WEBOS browser


Jkw

Question

When I navigate to a website that streams  audio content, e.g. knkx.org, the audio stream is not played. Have tried several such sites and encountered the same lack of audio. All other audio is played normally. 
 

Is there a setting I must select? 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

Popular Days

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By OKtay Sa
      Hi there,
      i have an 65oled9flb (webos).

      i want to install the app IPTV Smarters Player but i cannot find it in the content store.

      I tried different country's for LG Services to obtain it but no one worked.

      Any one an idea?
       
      I read that there are different apps in the store regarding what tv you have and which region you are. Does anyone have more information about that? Maybe they didn't support oled tvs or i don't know what else could be the reason.

      Greets 
      Oktay
    • By Jjufyu23
      Hi,
      I'd like to easily stream/cast some movie files (.mkv, .mp4 etc...) on my Ubuntu 21.04 PC to a LG Smart TV having WebOS 4.9.x.
      Both TV and PC are connected on the same LAN network via ethernet cable!
      My router does not provide any UPnP feature!
      I tried to use (with no success):
      - Kodi - enabled UPnP/DLNA and shared my library, then right clicked on a movie and ran "Play using", selected "TV" but I was not able to see anything on my LG TV (i went to Movies and Photos and did not see any remote device or other stuff) (does this method nroamlly work? Maybe there is something wrong with my Kodi / Router configuration? What screen do I have to access on the LG TV to see the DLNA devices?)
      - Integrated Ubuntu "Media Sharing" (see https://ubuntuhandbook.org/index.php/2020/04/home-media-server-ubuntu-2004/) - same as above, I could not see any device from the TV when this option is enabled
      - VLC UPnP feature - same as above
      What options do I have, without buying any additional device like Chromecast, Raspberry PI etc...?
    • By Saintboy
      Hello there. Please help me. I got an LG smart tv,model 55LA621O-TD,software version 04.28.18.  This tv seems not to have the LG content store,or to be precise it doesnt give me the option to download APPS such as youtube,netflix,etc. Im registered onthe LG account already. Pls help me
    • By JB Atw
      When trying to use apps that need an internet connection I get an error (-106) saying that there is no connection. When I go to settings -> Network -> Wifi it says that wifi is turned off and I need to turn it on to see available networks. Well there's no switch or option to turn wifi on. I've had it connected to wifi before. Also sometimes it disconnects and then I have to go back in and tell it to connect again. This is the first time its said the wifi was off.
      I did a google search and the results that came up were for WebOs 1.0, even though it was written in 2017, and I have WebOs 3.0. It said hold the settings button until a box appears in the top right of the screen and input 0 0 0 0 then adjust the baud rate. First no box shows up on the 3.0 and two its not the baud rate I'm trying to adjust.
      I tried calling customer support to get to technical support. The automated system is garbage by the way. Then I found out they are only open Monday through Friday as if customers never have a problem on the weekend.
      This is my third stop looking for an answer. This problem is causing my dislike of LG products to grow even more. So if anyone has had this problem and figured it out I would greatly appreciate your help and thanks in advance for your time and help.
      -----------------------------------------------------------------
      Product - from Settings -> General -> About this Tv
      Software version = 05.30.02
      TV Information  = [LG] webOS TV OLED55C6P
    • By Rob Infantino
      We have two LG OLED TVs. WebOS appears differently on each. And we are able to download the Paramount+ app on one TV, but not on the other.
      OLED65C7P (older) running software version 6.00.25
      WebOS TV Version 3.9.0-62709
      Does not allow the Paramount+ app to be installed
      OLED65C9PUA (newer) running software version 5.10.25
      WebOS TV Version 4.9.3-5340808
      Allows the Paramount+ app to be installed
      How can we get WebOS to appear the same on both TVs?
       

×
×
  • Create New...