Quantcast
Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yes. Thanks, it worked.

 

I do have one more question. I am trying now set up my IPTV Smarters Player App. I am trying to enter my login details, the system is asking me for a user ID and Password, it mentions that I am supposed to get those credentials from LG Content. I have looked in the LG content store app and also in the LG content, I can't find those credential details under my profile. Do you know how to get it?

 

Thank you very much 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Sterium
      Hello everyone,
      When change the WiFi to other WiFi lost previous one.
      Every WiFi change I have to enter the password!
      It's normal this behaviour?
      TV oled 55c2
      Thanks
    • By Tnhomegal
      Just switched from Spectrum to AT&T. All apps are working on my LG TV except Amazon prime. Is there something I’m missing?
    • By Cedric
      Hello,
      My TV (49SM8100) is asking for firmware upgrade, but I would like to have to positive returns before upgrading it.
      Did any of you upgraded it without problem ?
       
      Thanks
      Ced

      PS : I still can remember two upgrades ago, when the new firmware broke the Quick access key...  I also have see two users with two different TV models which have been bricked after the update.
       
    • By jikhead
      I'm not getting any audio from the apps via the HDMI via ARC connection to my receiver.  This occurred two weeks ago and was unable to resolve it, but ironically there was new firmware released that same day for my B6 (3/31/17) and this fixed the issue.  However, now I again can't get it working after a TV reset and tinkering with the audio settings again.  I tried to load the firmware again, but it appears this is not possible to forceable load the same firmware.
    • By Anurag Rathi
      When I am trying to play premium content on hotstar, it is showing me the playback error. Please resolve this. In other devices it is working perfectly. I have raised this to hotstar they asked me to raise it to TV manufacturer. Attach is the screenshot of the issue.




×
×
  • Create New...