Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

zizou

LG SMART TV UHD 43UN71006LB

Recommended Posts

Hello Guys ,

 

I have a problem since yesterday , i reset my tv after changing the area with ez adjust menu and after i reboot my tv i press ok and image stay blocked !

Can someone helps me plz ?

I have a warranty of two years only.

Thanks

lg.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Srusick
      The the past three (3) weeks Sling App looses my login credentials and/or lists and error message.  I've had to uninstall and reinstall the Sling App multiple times on both of my LG OLED 55" & 65" tv's.  I've contacted Sling and their customer services noted they are aware of this issue with LG and some Samsung TV's and have no updates on when it will be resolved.  Anyone have the same issue? Greatly appreciated any suggestions on how to cure this issue., thx.
    • By Luis Araos
      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player. 
      Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version. 
      Anyone else having this problem? 
    • By -ethan-
      After updating my TV (OLED65GXPUA) on August 31, 2020 the HDMI-ARC volume support changed: pressing the volume up/down button once on the magic remote will continuously apply volume changes until the volume has reached the maximum or minimum value.  Prior to this update volume changes over the HDMI-ARC interface behaved as expected: one press of the remote button would apply one increment or decrement to the volume.  A Klipsch Bar 48 is attached to the TV over the HDMI-ARC interface.
      After the update the TV is running:  webOS TV version 5.1.1-3701, Software version 03.10.41.  I do not have the version information prior to the update.
       
    • By Cengiz Haskan
      Hello Everyone,
      Model: 49SJ800V-ZB (WebOS 05.80.60)
      I have no problems with TV broadcasts.
      I updated to last official version  a few days ago. When I try to watch videos through internet applications or web browser, I encounter such a situation. For example, the incident I encountered in watching a YouTube video. It can't be watch in this way.  I think it's software problem.
      The factory defaults have been restored twice but it hasn't changed. I couldn't find a solution.  What can I do? Thx.

    • By Alcides Andrade
      I have lg tv model 49UJ6525, last weekend the tv updated to version 05.80.35, but now I realized that I can no longer use the 5 GHz WIFI network, the network is disconnecting and connecting all the time. I did a test with the 2.4 Ghz network and it works normal, but I would like to use the 5GHz network.
      Is it possible to solve this problem?


×
×
  • Create New...