Quantcast
Jump to content


Webos update for 60UH652T-TA


Recommended Posts

Just wondering will there be an update for my tv model 60UH652T-TA that involves Foxtel now and Apple TV. The tv just doesn’t seem that old to support it and has been working absolutely fine. Just wondering why there hasn’t been an update for it because I’m really interested in keeping this tv as it has had no faults whatsoever 

Link to post
Share on other sites


  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By RobNBill
      Since this update the Apple TV 4K can no longer connect to Dolby via HDMI.  Immediately prior to this update - it worked.
      Now, if you attempot to connect and set it to Dolby - the screen flashes the Apple TV screen on and off - it can't stabilze.
      This happened immdeiately after the update.  
      Can I revert back to the prior software?  Or, can you send me a version that does not have this issue.
    • By Esteban Díaz
      After recent update my browser changed, now, it looks better and fluid but control play and pause buttons don't work in browser video player anymore.
      Is there a way to fix it? Maybe a downgrade?
      It is really annoying can not play and pause the videos
       
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  
    • By ironmonkey
      Just bought an LGLED-65UJ630 65INCH TV. Right away I started to get the message "This app will now restart to free up more memory". After searching the internet and forums, I now understand that this problem is huge, it has been going on for years now and it is right across many models of LG TV's.
      I have tried everything to fix this problem. It has the latest firmware. I did the factory reset and that lasted 4 hours before I got the message back. I turn off the TV and leave it for 10 minutes, maybe one hour later I get the message. I delete browsing history, maybe 10 minutes and I get the message..... you get the message.
      As I understand it, the problem is that LG TV's don't have enough internal memory, but they have shipped a ton of their "smart" TV's with this problem.
      My question is, has anybody heard anything from anybody, anywhere about a solution to this problem. I really want to keep this TV, but it is not fit for purpose in this state.     
    • By jikhead
      I'm not getting any audio from the apps via the HDMI via ARC connection to my receiver.  This occurred two weeks ago and was unable to resolve it, but ironically there was new firmware released that same day for my B6 (3/31/17) and this fixed the issue.  However, now I again can't get it working after a TV reset and tinkering with the audio settings again.  I tried to load the firmware again, but it appears this is not possible to forceable load the same firmware.







×
×
  • Create New...