Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

mk0nima

Need old FW for 2017 LG OLED (C7, E7 etc.)

Recommended Posts

The latest FW 05.80.55 has completely messed up my tv and I have rolled back to 05.80.15 successfully. However I would like to have my TV on FW 05.80.35 since I was very happy with that one.

Anyone who has a copy of that one, 05.80.35? 

I live in Europe

/M

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Cliera
      I have and LG tv webos and when I put in a usb stick I can only record the channel I am watching  ( I don’t see how useful this is ) I would like to live pause and record whilst watching another channel ! Any advice ? Thanks 
    • By Colin Todd
      After using iPlayer app on my lg nano TV when I tune to BBC 1 be, the audio starts in sync but rapidly goes to several seconds delay .
    • By Colin Todd
      After using iPlayer app on my lg nano TV when I tune to BBC 1 be, the audio starts in sync but rapidly goes to several seconds delay . Turn off and on fixes the problem.
    • By Debojit Kundu
      Hi I recently updated the software to 5.30 version, and after that I noticed a weird problem with video streaming, in general issue with internet bandwidth. Usually my b/w is ~35 mbps so that is sufficient for 4k streaming on youtube or netflix. The issue is after running for 10-15 mins if I pause the video or go backward the network speed is thrashing badly. For example when I check internet connection on netflix it shows ~30-35 mbps, but whne that problem occurs and I check the speed again I see the speed is dropped to <1mbps. Same with youtube, it can't load 4k videos anymore as the speed is ~1mbps. I can realize the problem as the thumbnails load very slow with scrolling. This problem does not get away unless I restart the TV or disconnect from wifi AP and connect back. The router always works fine I mean when I observe the problem on tv I can run videos on mobile seamlessly and see a speed of ~40 mbps on the same router. The router is kept next to the TV so I don't think it is some issue with wifi distance etc. I don't know what to do. I tried resetting but it removed all my app but it was actually not a so called "factory reset". So software version remained same. To rule out hardware problem I want to revert to previous version of the software but apparently I can't downgrade the software. Is there any other approach to load some previous version firmware?
    • By Alanf
      Hello
      After plugging in a usb hard drive, I discovered that I can only watch a programme while recording  another from "Antenae" recording.
      How do I  switch back to "TV" recording please.
      Regards
       
       


×
×
  • Create New...