Quantcast
Jump to content


Recommended Posts



  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By mk san
      Dear LG WebOS team,
      Now that Disney+ Hotstar service is officially available in Malaysia, why is the app still not available here?
      I can see the app in the content store when I change the service location to India, but not when it's Malaysia. Can you please provide the app in Malaysia as well?
    • By kencho yeshay
      I recently purchased LG commercial TV UTc640s (Asia) and found out that content store is missing and thus can’t even run a simplest application such as Netflix, is there any way we can update firm ware or something to add the content store or am I stuck with that very expensive smart box, that can’t even run a Netflix ? Kindly help please. 
    • By Mahendra Chowdary
      I've LG GX OLED which is the best tv in market yet it doesn't stream 4k HDR content in Disney plus hotstar.... But in all other platforms Disney plus hotstar is streaming 4k HDR content... Why not on WebOS.....? 
      By the way I've Disney plus hotstar premium subscription waste of money for taking that...
    • By Andrew88
      Hi,
      Got a UH850V with version 05.60.05 No new version found. 
      First my Disney+ app stopped working. All other apps work and my Disney subscription works everywhere else. 
      Disney support told me to delete app and install again. 
      Then I discovered that LG content store is not working. Get this error: “( -200), hostname does not match server certificate”
      anyone else got this?
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  







×
×
  • Create New...