Quantcast
Jump to content
  • 0

Webos 05.10.40 - not working


Karthikck89

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I agree!

My 43UH610V (2016) has been having issues after the update. These are the 1st issues I have had with this TV!

Often the TV does not register the remote's buttons anymore

Sometimes when muting, the sound doesn't come back if unmuted

Sometimes, you can't turn off the TV using the remote or button on the underside - you have to switch off the plug

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 3/26/2020 at 8:33 PM, Karthikck89 said:

Latest webos update having lot of issues, please provide new update soon. Wifi and internet speed lags.

I hawe the Same broblem. I'we contackt My net suplier and the lg's coustumer Service and they bouth put the fould on the other. So I'm caund of clad tha't I'm not the ounli one to hawe issues whit the update. What can I do but wate another update?!🥴

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 3/30/2020 at 3:20 AM, webOSfeet said:

I agree!

My 43UH610V (2016) has been having issues after the update. These are the 1st issues I have had with this TV!

Often the TV does not register the remote's buttons anymore

Sometimes when muting, the sound doesn't come back if unmuted

Sometimes, you can't turn off the TV using the remote or button on the underside - you have to switch off the plug

My TV has upgraded to 05.30.85 and I am have no longer been getting the same issues for about 2 weeks. Great that they fixed it so quick!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Nick Payne
      I run a media server using Serviio on a Raspberry Pi (several thousand files just organised by folder structure), and I use the DLNA client built into WebOS to play the files from the server. For the past five years I've had an LG OLED55B6T, and due to a bit of burn-in on the screen, I've just replaced it with an OLED65G1PTA. One thing I notice with the new set is that it's much slower to navigate through the folder structure on the media server to get to the file I want to play. The difference seems to be that the DLNA client on the old TV just shows folders with a generic folder icon, whereas the new one wants to thumbnail each folder that's visible on the screen before it will allow me to continue. I haven't found anything in the settings to stop this behaviour - you can choose to display the folders as a grid or list, but either way it still tries to thumbnail each folder.
      As an experiment I installed Kodi on a Chromecast with Google TV that I have attached to the new set, as it can also act as a DLNA client, and it is also much faster to navigate through the folder structure on the media server. However, it has the drawback that if I stop watching a video part way through, it doesn't remember the point I was up to when I restart watching, whereas the client in the TV does.
      Any suggestions on a possible fix for speeding up the navigation?
    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Dan Neumann
      Hulu released an update on December 2. Every time I start my smart TV it prompts me to update the Hulu app. I give it permission to update. TV says it is updated.  But the update is not taking. The next restart of the TV it will prompt me again. How can I get past this annoying feature? Super annoying. 
       



    • By Guy Madison
      Where do I go about reporting issues with webOS? I contacted tech support but their best answer was unplug the TV and plug it back in, well that's not a real fix.
      I worked on Mac OS X for 15 years in the kernel and client layers and I have found a number of issues with webOS along with reproducible restart conditions. Ideally I would like to make it a better OS as it affects me directly as a user... and I tend to own products for a long time.
       
    • By RobLGSucks
      Hi,
      I have an LG OLED55B7A that has been rebooting randomly ever since I updated it to webOS 6.00.05 about 6 months ago.  I have noted there is a new webOS version 6.00.20 available.   Has anyone here had the same rebooting problem, and if so, did the latest webOS correct the issue?
      In general, my setup has the LG tv doing as little as possible - it is simply a display for my Roku box via my AVR, as the TV's interface and apps slowly became completely unusable about a year after purchase.  So, no ethernet, no WiFi, all services turned off, etc., and this helped with all of the performance issues, except the rebooting. 
       
      @ LG :  if you ever read this - you have done a TERRIBLE job of managing the software on these TVs.  webOS started off as a real alternative to all of the external set top boxes, but now, I will *never* *ever* buy another LG TV again, and I tell everyone I know to avoid them.  Worst product management in the consumer electronics industry in the past 10 years.
      Thanks fellow sufferers for any tips.
      Rob
×
×
  • Create New...