Quantcast
Jump to content

  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Coxy

LG oled tv can’t connect to Alexa no app

Question

I have a 55 oled LG tv.  I’m trying to connect to my echo 8 but not connecting I have got the LG ThinQ app on echo and enable and on my phone showing tv on it but echo can’t find device.   Help please it’s driving my crazy 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Might depend on the year.  I can't talk to my C7 either. Bought a Shield Pro 2019 and that along with my Harmony Hub, makes the A word unnecessary for LG. Harmony and shield are supported by the 'ol girl.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Yvette
      Still unable to connect to wifi. Unplugged TV from the wall. Unplugged/reset the router. Factory reset on TV. Any suggestions on how to get tv to connect to my wifi network? 
    • By nebody00
      Is there a way to reflash the firmware?   Or any ideas to fix this?  I'm out of warranty so I hope I can fix this with a service remote.
      I suspect when my TV autoupdated to 5.10.45 last week, it corrupted the firmware.  It now takes 2 minutes to turn on the TV.  It shows the WebOS loading screen against a black background but then after it loads up, I get a blue tint on the screen.  I cannot get rid of this blue tint even messing with picture settings.
      When I performed a reset to factory settings, it reverted to an unknown language which is very odd since I am located in the US.  I can't even get it to select English - United states.
      Thumbnail2.jpg
       This is what a youtube video looks like that's supposed to show the color red.
      Thumbnail1.jpg


    • By Mitali Sable
      I am not able to find the Hotstar app in LG content store for :
      [LG] Web OS LH600T
      Software version : 05.30.65
      Please help

    • By Mohan22
      I can't find hotstar app on my content store in lg tv 32LH602D 
      Please get me through this
      I need that app ASAP


×
×
  • Create New...