Quantcast
Jump to content

  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0

Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By kpodolinsky
      Hello guys and gals,
      I am not sure if this question is for here, but i tried reading some posts on the internet and could not find a reasonable explanation or solution to my problem, so here it is.
       
      I bought my TV (official model i think is OLED55CX3LA) about 2 weeks ago along with LG Soundbar SN4, connected via optical cabel.
      In few words, the setup is as follows:
      - Picture mode - Expert (Dark Room) with Gamma set to 2.2 and TruMotion to Natural
      - Sound is set to Cinema mode and Optical+Internal TV Speaker
      No AI features are turned on and TV is connected to internet via ethernet cable. I have set-up box connected to the TV, a laptop, both with HDMI, and streaming with Serviio over dlna.
      Now the issue. On 3rd-4th day the TV started crashing only while watching from the set-up box. The picture will freeze, some times a high pitch noise appears, the TV is unresponsive. This goes on for 10-20 seconds, the TV turns off by itself and after 5 seconds it is turned on. Sometimes it does it once and not again, sometimes there is a day without doing it, sometimes does it constantly one after another unless i change the channel, or change from set-up box to DLNA for example.
      I changed HDMI ports, i changed HDMI cables - no effect. I thought it is something in the signal from the set-up box (sometimes it is very low quality, or whatever else), but yesterday same thing happened while watching 2160p movie from DLNA.
      You can see what happens here:

      link hidden, please login to view The video on my cloud is only 2 minutes, but in reality this went on for about 7-8 minutes until i changed from set-up box to DLNA. Just the video was too big and had to cut it.
       
      Thank you!
       
    • By Somnath Maity
      How to turn off the screen off on LG OLED TV
    • By akhilesh malladi
      HI, 
      i have bought a LG C9 55 inch on october 2019.
      I notice that Hotstar is not playing premium content and gives me error saying "error generting key request - InvalidStateError PI5NAS".
      I have attached the screenshot of the same. any help is much appreaciated.

    • By nebody00
      Is there a way to reflash the firmware?   Or any ideas to fix this?  I'm out of warranty so I hope I can fix this with a service remote.
      I suspect when my TV autoupdated to 5.10.45 last week, it corrupted the firmware.  It now takes 2 minutes to turn on the TV.  It shows the WebOS loading screen against a black background but then after it loads up, I get a blue tint on the screen.  I cannot get rid of this blue tint even messing with picture settings.
      When I performed a reset to factory settings, it reverted to an unknown language which is very odd since I am located in the US.  I can't even get it to select English - United states.
      Thumbnail2.jpg
       This is what a youtube video looks like that's supposed to show the color red.
      Thumbnail1.jpg


    • By Void Toast
      Please consider adding a new menu for 2017 OLED's  in HDR Game mode preset called "Static Tone Mapping" to picture options with a selection of 4000 nits (default) or 1000 nits.
      The reason so many complain about dim HDR on 2017 OLED's is down to an overly tone mapped image, game consoles HDR titles are mastered in 1000 nits range, LG's default tone mapping is set to 4000 nits and because the consoles do not send any HDR metadata, LG tone maps 1000 nits content to 4000 nits. We know this is the cause as advanced tools like HD Fury Vertex can trick the TV into thinking it's 1000 nits content and give correct looking HDR (very complex thing to setup far beyond normal users).
      This is entirely fixable by giving us a menu under game mode to force the TV to tone map to 1000 nits instead. If you read around online I'm almost certain this is what the special "Active HDR dynamic contrast = low" under Cinema mode does but this setting is not the same under any other preset.  Maybe the "Active HDR" trick is not possible under game mode but forcing the TV to 1000 nits tone mapping is because the HD Fury Vertex can do it so the TV has the capability.
      The 2018 models do not have this issue as they have "Dynamic Tone Mapping" under picture options so please throw us 2017 owners a bone on this, thanks.
      (Yes game consoles could possible fix this by sending metadata but that's unlikely).
×
×
  • Create New...