Quantcast
Jump to content
  • 0

How do i overcome the ssl connection error, whenever i try putting this particular site i get it but on my laptop it just runs smooth ?


keabetswe Monare

Question

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Bazzer
      Hi All, i have a small problem on my new LG 32LQ631C0ZA Full HD SMART TV. I have connected a WD 2TB My Passport to the USB drive, but cannot get it registered for a 'Quick Access'. It is formatted to NTFS. I had no problem with the previous LG TV, which wasn't SMART. Any suggestions Guys, thank you, Barry.
    • By DeAnimal
      I have an OLED smart TV and need to stream AMC through the browser as LG doesn't have the supported app. The problem is the fireworks screen saver keeps coming on every 60 seconds (don't know why since it's not a static screen) and there seems to be no way to disable it or set it for a longer period. Is there any other solution that doesn't require I sign up for additional streaming services to watch AMC? (In Australia).
      Thank you
    • By Baffledron
      Hi,
      Ongoing problem!!
      About a month ago I switched from BT to Vodafone FTTP (Fibre) broadband (100Mbps)
      Since then I've had buffering on my LG TV (55UM7610PLB). This is connected to the router by ethernet cable.
      My first thoughts were to do with the internet connection, I checked and tested everything. Vodafone have also checked everything and Openreach have replaced the ONT. Still got the problem though.
      So, I've turned to the TV. The LG chat and phone help were pretty low level and not at all helpful.
      Google turned up a possible solution which involved resetting the location services and removing it's automatic status. This sort of worked. Watching UHD Frozen Planet 2 was bufferless. But the next day, watching ITV hub was worse than ever.
      You would have thought with an 100Mbps connection it would all work so well....but it doesn't.
      Is it the TV? 
      Is there a fix? 
      Any ideas much appreciated.
      Thanks
      Ron
    • By MdGani
      when connect to wifi it redirect to signin page for access internet  but no success after i enter the credentials. Looks like browser have a issue. if browser problem can i install another browser..?
    • By oha
      if anyone maybe knows a idea to resolve this, please share, thanx..
      in Turkey.. oled55c1 media player can not play english audio track in the m2ts movie file from usb.. it will sound funny but, it seems like WebOs or its built-in Media Player is against english.. : (( it plays the m2TS audio track within the file with russian, spanish or italian but wierdly not english.. ¿¿?? when you go to audio tracks list setting there are no language titles.. the list only shows "song languages" or something like that.. and under that menu there are listings as 1, 2, 3..   it should list language audio tracks formally as it should be..            1: English   2: Russian   3: Spanish    or whatever listed in the file..   this is not only one-file problem.. As far as I know this issue exists in every 2021 and 2022 LG oled smartTVs WEBOS models and built-in media players for every m2TS file movies... 
      if anyone would ask; for these movie files on PC windows OS there's no problem at all.. english audio track is there.. and plus; Samsung plays this file with english audio track without any problems.. : ((((
      what about installing mpc-hc on WebOs? would that resolve this issue ? possible someday ?
      hope this issue will be resolved with updates soon..



×
×
  • Create New...