Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
gannecharico

Loses connection to wifi

Question

My LG 6090 smart TV loses connection alot now,and if I unplug it and plug it back in it works for a while all my other devices works fine and help? I've changed my 5g to channel 36 and even took of the quick start but no luck. Please help, beginning to think there is something wrong with the tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Sur Partha
      I want to install MX Player on my LG Smart TV. I checked LG Play store for content. It is not available. Is it possible ?
      Regards,
      Partha
       
       
    • By Mihai B.
      Hello,
      Is there any way of installing an usb gigabit network adapter on a webos smart TV?  The builtin wired adapter is only 100mbps (on a 2000$+ TV, shame  on you LG!!!)  while the wifi (N) is very poor, with the router at 1m from TV it only gets half the bandwidth of the wired network. Anyway the wired network  maxes out near 100mbps but I need more bandwidth as I have 4k video content with bitrates grater than 100mbps which I cannot stream without stuttering to TV through XPLAY/PLEX. 
      Kind regards,
    • By Bogan Silver
      Hi
      I am trying to stream and display my favorite song collections on a smart TV, all failed. I had previously used samsung s3 to connect via bluetooth, but when i used iphone x to connect, the system reported an incompatible error. Can someone tell me why the connection was not successful? Here are the songs I want to play on my TV: 
      link hidden, please login to view
      Thanks in advance  
    • By PVN Satyanarayana
      Hi, I purchased my SMART TV model 43LF6300 in the year 2016 and current Firmware Version 04.06.40. Every one India using their favorite app like Disney Hotstar+, Zee5, Aaha and many more apps but those are not available on my TV which is annoying.. I spent Rs. 54000 to buy LG Smart TV but all the latest apps are not available. Please release the latest Web OS for these models at least Beta version unless the TVs like this will be useless and no one trust LG products. Thanks in advance and hope to receive latest Web OS soon.
    • By AndreasW
      Hello Community,
      I am glad I found this board. Unfortunately the circumstances are not that great. I use my LG 55UF7709 (latest updates are installed) mostly for Youtube and streaming movies from a network storage. Second thing works great. But over the last couple months I see my YT app behaving worse and worse in the little things:
      First it started with a different kind of scrolling. I believe after an update I just can't scroll vertically through the YT clips by only using the scroll wheel. This was alwasy working fine but know it is almost like I have to jump start the scroll with the arrow up/dow keys on the remote and than I can use the scroll wheel. Almost feels like it is blocked virtually even though the little red arrow changes its form which is telling me my scroll command is recognized.
      Now since a couple of weeks (I think since the last YT app update) every time I use the red arrow to jump to a certain position in the stream the video will start from beginning - no exception.
      Has anybody seen these issues, too? Isn't there a official support channel I can use? Looks like LG does not feel responsible for issues with the apps.
      Best and Thank you!
      Andreas


×
×
  • Create New...