Quantcast
Jump to content
  • 1

Amazon Prime App not starting


JCM

Question

Hi

I've had Amazon Prime working fine on my LG TV. But recently found that the app does not start up. It stays on the starting logo screen and does nothing else. Sometimes the image stutters and looks like the app is trying to restart itself but with no luck. I have uninstalled and reinstalled it. from what I can see the app has not updated recently so don't really know what has changed. This issue has now also started to happen on one of my other LG tv's in the house.

Has Anyone else has a similar issue?

J

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have a similar if not exactly the same issue. I try the start the app, i shows the big "Prime Video" logo and the screen goes grey (like the apps usual background). If i switch to ordinary TV or Netflix and back to Prime Video, i just get the grey screen. When i restart the tv it does the same thing again, first the logo then a grey screen.

I have a [LG] webOS TV OLED55B7D with firmware version 05.80.15. The internet connection works fine for Netflix and all other smart tv functions.

Things i tried so far:

  • i uninstalled and reinstalled the app -> nothing changed
  • i did a factory reset with the tv, reinstalled all apps etc. -> still the same error
  • i went the the Prime Video website and removed the tv from the devices list (in hope that this would force to establish a new binding) -> no changes either

Perhaps someone has found a solution to this...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • Guest
      By Guest
      JioCinema has a good collection of movies and shows , it would be cool if we could atleast side load the app or it would be officially released .
    • By parmar kanaksinh
      How to download  Disney hotstar app in LF6500 webos smart TV?
    • By Martindup
      When I open the DSTV Now app on my lg tv I get the error “We’re sorry Something went wrong. Please try again.” 
      I have re installed the app, checked for firmware updates and even reset TV but the error keeps on appearing. 
      Any suggestions on how to fix this? Is it a tv issue or is it the app which is faulty?




×
×
  • Create New...