Quantcast
Jump to content
  • 0

No sound on live radio but good on youtube videos


Bruce Barnden

Question

C55ln5750 smart tv has ggod sound on youtube videos but zero sound on live radio via radio stafion direct, iheart, streems etc. . I also get out of memory while searching but I have no open apps.

lG Canada “Support????” Claims there is not enough memory on-board to handle streaming radio broadcasts so how do they explain my ability to run YouTube videos with music and no drop in signal of video or audio?

My iPad mini can broadvast the target station’s live programming with its limited memory and the tv can play movies with sound so what’s the problem with radio broadcasts?

 

Not Impressed st all!

Edited by Bruce Barnden
Update following “Support” call
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By senecan
      Seeing this error when accessing the content store.
      Long story short, I'm able to watch netflix and various other streaming services but Disney+ went "weird" recently and would allow me to navigate to various shows but then always encounters a "problem".  I noticed Disney+ has a new app update on various Android devices I own so I figured it might need an update on my LG OLED 55E6V  too.  But the content store has been temporarily unavailable for 24 hours now.
      It's the first time I'm seeing this - anyone else? 
      I updated my email-based LG account and consented to some new terms and conditions in the hope it would make a difference but now I feel like I was mugged into that, all for nothing.  Meantime... no Disney+ and no way to check my LG WebOS apps are up to date (strongly suspect there might be a new Disney+ app).  The "Account Management" option on my TV results in a black screen and this just feels like things are unravelling.
      I have firmware 05.60.15 and no updates are available. 
    • By DA
      Can someone inform me as to when (what generation) they removed the smart zoom feature from their TV's? I want to purchase a new OLED TV but I noticed their smart zoom feature was missing from their remote control. I have a 2016 LG TV that still has it and I use it all the time.
    • By ashok R
      TV model: 49 UH770T 
      I used 6000 hours. All four corners start to have struck pixels, this is very disappointing us after spending INR 1,00,000. I am sure this should have been tested products for such high value. How would I customer will recommend LG Smart TV for family and friends if the product manufacturing is not worth the money spent on?
      regards,
      Ashok R 
      9880965020
    • By boggy
      I have LG TV UF6800. TV is working well. The youtube app had worked well until a couple month ago. The yoyube hangs very often after playing advertisement. It also hangs after playing a long video (around 30 min). By "hangs" I mean it is still there, showing the youtube UI, but we cannot play any video. Just black, staying there forever.
      I am using wired network on the TV. 
      I tried updating app, nothing. I googled and tried unpluging power while watching...., no help. BTW the youtube (with the same user) works well on PC and iPad.
      If you think this is not LG's problem, please advise to whom I should contact.
      Bogang Tian
    • By Vanilton Coelho
      Hi people,
       
      Recently bought one 49LF6350 and one 43LF6350 and the two models have the same problem, whenever I try to open an application, informs me that I have to update (required update, you must update this app to launch it. the update may cause data to be stored deleted.), and when I try to update, it gives an error message (application has not Been instaled. try again). It happens to apps also store to at new install. what may be occurring?
       
      software version: 3:03:04
      WebOS TV version: 2.0.2-3928 (behive-badlands)
       
      thanks.

×
×
  • Create New...