Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
jzayaspr

Red Box Streaming App

Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

  • Similar Tagged Content

    • By Karan Sheth
      I have a 2019 LG Smart TV but could not find the HBO GO app in the LG Content Store. Could someone please help with this? Is HBO Go app available on LG Smart TVs?
    • By Vikram Sud
      When will we get the SONYLIV app on WebOS ? 
      Even the WebOS browser doesn't support playing SONYLIV content due to lack of Flash support. 
      Strangely Chromecast also has issues. 
       
    • By jorge Ramos
      I'm having a little problem since a few days ago, when I try to use the YouTube app it shows the start screen as always but then it don't show the videos and just grey words appear at the side as if it was the tittles and all the text in the app, I tried starting the app from my phone but it just play the sound but no video is showed.
      I already erased and reinstalled the app, and even disconnected the TV, I searched on Google but I can't find a way to make it work again 
      Anyone knows why? Or how I can fix it?
      Here is a Photo of how it looks
    • By akhil7j
      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans.
      It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me.
      Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly.
      I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router.
      My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!!
      My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load.
      I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones.
      Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!
       


×
×
  • Create New...