Quantcast
Jump to content

  • 0

Muthu

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Mohammad1403
      Hello there,
      In webos 23, Can I set a pin to prevent adding new apps?
    • By Stuart GIBSON
      I have a 48" OLED (Model: OLED48A26LA).  after updating to software version 13.30.61 the Sky New Live feed just displays "There was a problem with this video [timeout]".  It worked perfectly before the TV software upgrade.
      Ive reinstalled the Sky News app but still doesnt work.  wifi etc is all ok.
      Any ideas?  
      Stuart
       
    • By Tsmt
      Hello,
      I have a problem with the subtitles when I try to share a video wirelessly directly from my PC to my LG 55SM9010PLA TV. I am not talking about sharing the whole screen (it lags a bit), just the video itself. 
      Sharing the video itself works well, but randomly the TV randomly does not recognise the subtitle, the sub option is not active in the TV menu, and there are no subtitles. It is in the same folder on my PC as the movie (.mkv), with the same name. In case of some movies it works, in case of others not, and I do not see the reasons why.
      First I tought it is becouse the format of the subtitle needs to be ".sub", becouse it worked with one movie. So I have learnt how to convert properly ".srt" to ".sub" - but still no success.
      Then I realised, in the case of another movie ".srt" worked on the TV, so I got really confused.
      I see no logic behind it.  Could you help me, what is the key here, what am I missing?
      Thank you!
       
    • By nkat
      Hello Team,
      I'm unable to play any video  any video on LG TV WebOS browswer. 
      I've tried to play
      link hidden, please login to viewm also, but no luck. I've toggled (on and off) the 'Adpative Javascript video stream' settings in browser but no luck.
      Can any one help on this .?
    • By glendvd100
      Hi there, I have the following tvs:
      OLED55C26LD
      OLED42C24LA
      And I'm trying to change the area code using the service remote, so I can download apps from USA (I'm currently in the UK), such as Max, HULU etc.  I'm trying the codes which are bandied around the internet, but the area just stays as EU.  I've noticed on youtube videos etc that the older models with the older OS have no issued with this, but mine seems unable to change.
      Does anyone know if perhaps the newer models have newer codes?  I've used 1793, 1843 and 22287 (as found in this very forum).  But nothing happens.  Any help from users who may have got this working would be appreciated, thank you.
×
×
  • Create New...