Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Kramn67

WIFI and Ethernet says CONNECTED, but tv Apps not usable

Question

Hi, I'm new here.

I have a 43LF6300-TA WebOS TV. I have upgraded it to WebOS4.0 just recently because I was trying (in vain) to access WIFI and LAN connection hoping maybe the updated firmware might fix the issue somehow.

Previously, I cannot update any smart tv app and all. After the firmware update, the screen says WIFI or LAN is connected but still I cannot update nor access any smart app or internet etc.

If I click on an app, it says update needed. If I click on update, NETWORK ERROR 3 appears. I have a Samsung UHD TV, and setting it up to WIFI or LAN was a breeze.

Need your help on this issue.

thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×