Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

cmpfrj

No network

Recommended Posts

Hello all,

I have an issue with my 32LX761H and I can't find a solution anywhere. Hope you can help.

For some reason I can't connect my TV to the network, the "network"  icon that should appear on the advanced settings simply isn't there.
I have tried factory reset multiple times, with no luck.

any idea is welcome.

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • How to turn on advanced image controls in game mode?

      How to turn on advanced image controls in game mode?
      I have a PC connected to the LG UK6520PSA TV through the hdmi 2.0 cable and incredible as it may seem I have already been able to configure the advanced image mode with all parameters connected, such as dynamic contrast, super resolution, gamma, among others.
      It turns out that for some reason the advanced s control settings become inactive, with the possibility of changing the gamma only. Has anyone ever had this problem?
      I already reseated several times and I could not, it is also important to note that I saw some videos on youtube with these settings activated in game mode. Please help me if you know something, thank you!
      Sorry for the google translator. The images below represent the options connected in hdmi game mode connected to a PC running BF

      in LG webOS Smart TV Discussion

    • Question: Pop up messages on TV:wired LAN disconnected, then Network connected

      For the past few months I am getting intermittent pop up messages on my TV. 1st one says Wired LAN disconnected, then another message pops up and says Network connected. I have been calling my cable carrier Spectrum and Techs have been here and can't find problem. Also I went to check my wifi on my TV and my user name and connections aren't showing up all of a sudden. This TV was just purchased May 2017. What is going on and how to resolve!!

      in LG webOS Smart TV App Questions

    • Question: WebOS Browser issue

      Recently am facing frequent crashes and slowness when using the Browser. I try streaming content and either the browser crashes half way or just keeps buffering.  I have been using this site for a while and didn't have any issues previously.  And the same site works flowlessly on other devices.  Anyone else facing these issues? Any remedies? 

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: I want my LG TV to connect to Bluetooth automatically

      I output the sound from my LG 75UJ657A to external speakers through a bluetooth connection, but it doesn't automatically connect to the bluetooth device when I turn the TV on. Whenever I cycle the TV off and, then, back on, the TV asks if I want to connect to the bluetooth device, and I have to select "yes" with the remote. My smart phone automatically connects to all the bluetooth devices I've set it up with. When I start my car, my phone connects automatically to the car stereo/phone system, and it does the same with other bluetooth speakers I have. This is what I want my TV to do. How do I get my LG 75UJ657A to automatically connect to the bluetooth device I've set up with it?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Netflix Buffering Issue

      know the smart tv apps often get shit on, but I’m not sure if the C8’s app is extra buggy or I got a lemon. After about 10-15 minutes into a show, Netflix’s buffering percentage will appear (usually at 99%) and then it errors out after a minute and I have to go back into the main menu and replay. I’ve got a PS4 Pro and a Roku as backups that don’t have this issue, but I really wanted to use the app built into the tv. It’s currently hardwired with an Ethernet cable.  Anybody else had this issue or know of any solutions?

      in LG webOS Smart TV App Questions



×