Quantcast
Jump to content

lack of Internet radio


Recommended Posts

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Enx_xcite
      How Can i do for Unlock MY LG 43UP7750PSB.APH to PTB.ATM coz i moved to thailand DVB-T2 not working

      Anyone has any ideas? or Solutions?
    • By bulsat88
      I have a LG webOS TVUM7050PLF which is being used with a satellite dish in my vacation home. I am trying to add a new satellite, which is not included in the embedded list of 30+ satellites of this TV.
      Can anybody help me on how to add a new satellite, which is not included in the TV's existing list.
       
    • By Ieuan Llwyd
      Somehow when I was watching Live TV a menu I've never seen before appeared — I must have accidentally pressed a button or combination of buttons on the remote.
      It appeared below the programme banner (at the bottom left of the screen) and was something to do with a selecting device to control — there were about 4 icons in a row, and one of them was "Set-top Box", but I can't remember what the other options were.
      Having selected "Set-top Box", which is why I remember that option, I now get five icons appearing in a row below the programme banner:
      Start Recording  |  Start Live Playback  |  Recordings  |  Subtitle Language  |  Audio Language
      See screenshot attached.
      The same menu appears if I press the down arrow ᐁ (below the OK button).
      What's driving me nuts is:  1.) I can't now bring up the original 'select device' menu, and  2.)  wondering what the other options are!
      I'm using an LM6300, running webOS 4.9.5-14 (goldilocks2-gympie).  If any other info would help, please let me know.
      Thanks for any help.

    • By Max Overpower
      When playing files using the built-in media player on the LG C1, webOS 6, the support for AV1 and any kind of 7.1 audio is really lackluster:

      In particular, when playing AV1 videos encoded using aomenc (the official AOM encoder) with the setting --enable-keyframe-filtering=2, there is a 10-15 second video freeze when starting playback and when seeking. The audio plays immediately from the moment where the video will eventually un-freeze and sync up. This encoder settings does universally mess with seeking, to some extent, particularly limiting seeking to each keyframe/GOP, but to mess up playback THAT much is not seen in any other mobile, desktop, or TV media player. This seriously needs fixing.

      And another similarly atrocious flaw of the player, is that files with 7.1 audio do not play at all. I do not have a surround system, but it is expected that surround audio files are downmixed to your current audio setup, which does happen with 5.1 audio, but for whatever reason, if there is any 7.1 track in the file - it simply will not play. Which, again, is a behavior I have not seen on any other TV media player.
      Lastly, PGS subtitle format is not supported by the media player, and such subtitles will not show up in the list. Which again just seems like laziness, though it's not as major of an issue.
    • By Hùng Mạnh
      Hi everyone,
      I was trying to install an environment to develop.

      link hidden, please login to view
      But I can't run the emulator (Version 5).
      I always get this error prompt.

      Please help me. Thank you.

×
×
  • Create New...