Quantcast
Jump to content
  • 0

Youtube app capable of 60fps???


Sixdaysdrifting

Question

Hi

My family quite recently bought a 4k Lg tv (65uf860v) that I believe does 60fps. Its using webos 2.0 so I don't know if that's the problem, but I can't for the love of God get the Youtube app to play 60fps in youtube 60fps videos. It works perfect on my iphone. The tv does 4k videos on youtube but only max 30fps. I have checked on the video info on youtube videos. Can someone please confirm if the app is capable of 60fps or if it is my tv that wont handle that frame rate on youtube.

Thank you!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Baffledron
      Hi,
      Ongoing problem!!
      About a month ago I switched from BT to Vodafone FTTP (Fibre) broadband (100Mbps)
      Since then I've had buffering on my LG TV (55UM7610PLB). This is connected to the router by ethernet cable.
      My first thoughts were to do with the internet connection, I checked and tested everything. Vodafone have also checked everything and Openreach have replaced the ONT. Still got the problem though.
      So, I've turned to the TV. The LG chat and phone help were pretty low level and not at all helpful.
      Google turned up a possible solution which involved resetting the location services and removing it's automatic status. This sort of worked. Watching UHD Frozen Planet 2 was bufferless. But the next day, watching ITV hub was worse than ever.
      You would have thought with an 100Mbps connection it would all work so well....but it doesn't.
      Is it the TV? 
      Is there a fix? 
      Any ideas much appreciated.
      Thanks
      Ron
    • By Harald Dunkel
      According to the specs my OLED55BX9LB is supposed to run webos 5.0, but the firmware update claims 04.40.15 is the most recent version. How comes?
       
    • By Paul Griffith
      When I try to go to a TV programme via the remote control voice option, the TV tries to look up the channel on the app I'm on, instead of going straight to the TV channel on the antenna. This used to work without any problems up until a couple of days ago. Any help appreciated.
    • By jquerijero
      The new WebOS Home makes the TV feels more gadget-ty or app-y while the old home feels more like an appliance. Is there a way to get back to the old home view?
×
×
  • Create New...